Product.xslt

Høcom RO6700 Radio Ocean DSC VHF

Høcom RO6700 Radio Ocean DSC VHF
  • Varenr.: RO6700

RO6700 stasjonær DSC VHF, NMEA0183 class D

 Hoved funksjoner:

 GPS posisjonsvisning (GPS signal nødvendig)

 Stor skjerm 67 x 50mm

 Buddy liste med 100 x MMSI nummer

 Dual/Trippel vakt

 Vanntett IPX7 front panel

 

Høcom har mer enn 40 års fartstid innen VHF, er godt kjent i det maritime miljøet i Norge blant lystbåter såvel som yrkesfartøyer. Nå introduserer vi den nye RO6700 Radio Ocean DSC VHF til fantastisk pris.

Høcom RO6700 Radio Ocean DSC VHF er en moderne VHF som brukes sammen med en GPS eller kartplotter. Enheten tåler vann og kan derfor brukes både i åpen eller lukket båt. Den leveres med monteringsbrakett for montering enten på flatt underlag eller fra tak og i tillegg er det med utstyr for å montere enheten innfelt. Kobles enkelt til 12V og en VHF antenne så er man i gang.

DSC funksjonen kan være like uunværlig som svømmevesten hvis uhellet først skulle være ute. Funksjonen aktiveres enkelt ved å trykke på nødknappen og man sender ut et nødsignal som inneholder din posisjon og din identitet. Signalet vil kunne mottas av båter og den nærmeste kyststasjonen. Dette er en kraftig stasjonær VHF med 25Watt sendeffekt eller 1watt effekt for kortere rekkevidde. Hvis man kjenner mottagerens MMSI nummer kan denne kalles opp uten å gjøre dette åpent på kanal 16. DSC- funksjonen er standard på HØCOM RO4700. Nødknappen sitter lett tilgjengelig under en fjærbelastet deksel, en enkel knapp vil også sette radioen direkte i kanal 16 modus. RO4700 har et krystallklart display fullt synlig i skarpt dagslys, som i tillegg til kanalvalg og VHF innstillinger også viser båtens posisjon. VHF har lett synlige knapper både på mikrofonen og radioenheten, disse er bakgrunnsbelyst på kvelden.

- Effekt 25W/1W.
- Alle 55 INT kanaler
- ATIS kanaler
- DSC
- NMEA inngang for DSC funksjon.
- Vanntett
- Dobbel/trippel-vakt funksjon for å lytte til kanal 16 samtidig til andre stasjoner
- Enkel tilgang til kanal 16
- Vekt 1,5 kg
- Medfølgende brakett for innfellning

Vi har VHF antenner og GPS/kartplottere til denne enheten.