Sortering:
 • ENDURA C2 - Minn Kota

  Endura C2 m/batteriindikator er enkle og greie motorer som monteres på akterspeilet. Endura Serien er verdens mest solgte elektriske båtmotor, en kombinasjon av lav pris og høy kvalitet gjør at dette i Norge også er en bestselger. De har ikke alle funksjoner som de dyrere motorene, men er likevel bygget med komponenter som ivaretar Minn Kota kvalitet.
  Fra 1.699,-
  Kjøp
  ENDURA C2 - Minn Kota

  ENDURA MAX - Minn Kota

  Endura MAX, har samme design som Endura C2, men har i tillegg Digital Maximizer som hjelper deg å spare strøm slik at Maximizer motorene har 2-5 ganger lenger rekkevidde enn vanlige el. motorer.
  Fra 3.499,-
  Kjøp
  ENDURA MAX - Minn Kota

  Riptide, hekkmontert - Minn Kota

  Saltvann skaper et spesielt miljø som man må ta hensyn til ved konstruksjon av motorer. Hvis man ikke beskytter motorene, vil saltet ødelegge motoren raskt. Dette har Minn Kota tatt hensyn til under konstruksjonen av Riptide. Dette er den tøffeste, sterkeste og minst korrosjonsutsatte elektriske båt motor som er lagd.
  3.990,-
  Kjøp
  Riptide, hekkmontert - Minn Kota
 • Riptide, hekkmontert m/Maximizer - Minn Kota

  Hekkmonterte motorer for saltvann med Maximizer som hjelper deg å spare strøm slik at Maximizer motorene har 2-5 ganger lenger rekkevidde enn vanlige el. motorer. Samme enkle og brukervennlige brakett som Traxxis modellene.
  Fra 5.490,-
  Kjøp
  Riptide, hekkmontert m/Maximizer - Minn Kota

  Ulterra 80/US2-60" m/i-Pilot Link - Minn Kota (BT)

  Baugmontert motor beregnet for ferskvann med m/ i-Pilot link, fjernkontroll og fot pedal. Med i- Pilot link kan du koble motoren opp mot ditt Humminbird instrument og med fjernkontrollen styrer du båten på en enkel måte. Du kan også heise motoren opp og ned med fjernkontroll. Leveres med Digital Maximizer som hjelper deg å spare strøm slik at Maximizer motorene har 2-5 ganger lenger rekkevidde enn vanlige el. motorer.
  34.899,-
  Kjøp
  Ulterra 80/US2-60" m/i-Pilot Link - Minn Kota (BT)

  Riptide Terrova med i-Pilot - Minn Kota

  Minn Kota Riptide Terrova er en motor med flere unike og spennende funksjoner som er beregnet for saltvann. Leveres med i-Pilot, Digital Maximaizer og mulighet for å betjenes via app på mobil. Alle våre modeller levers me 72¨ (183) stamme.
  Fra 28.990,-
  Kjøp
  Riptide Terrova med i-Pilot - Minn Kota

  Ulterra 80/US2-60" m/i-Pilot - Minn Kota (BT)

  Baugmontert motor beregnet for ferskvann med i-Pilot og Maximizer som hjelper deg å spare strøm slik at Maximizer motorene har 2-5 ganger lenger rekkevidde enn vanlige el. motorer.

  Med fjernkontrollen styrer du båten på en enkel måte. Du kan også heise motoren opp og ned med fjernkontroll.
  29.899,-
  Kjøp
  Ulterra 80/US2-60" m/i-Pilot - Minn Kota (BT)
 • Powerdrive 55/IP_BT - Minn Kota

  PowerDrive med I-pilot
  19.900,-
  Kjøp
  Powerdrive 55/IP_BT - Minn Kota
Solution by DOTS as | Powered by Flexis