- 18%

Produktbilde

B&G Triton2 fart/dybde/temp/vind pakke m/givere

Før: 14.880,-

12.190,-

inkl. mva Varenummer: 000-14955-001
(kr -2.200,-)

Triton² instrumentpakke for fart, dybde, temp. og vind med givere og kabling

I esken:

Triton2 grafisk instrument

Nmea200 Triducer fart/dybde/temp

Vindgiver med 20m kabel og feste

Nmea2000 kabling

Seilingsinstrumenter og Autopiloter

Triton² gir en tydelig visning av viktige instrumentdata, som hastighet, dybde, vind og kurs, i tillegg til en egen side for SailSteer-teknologi, som er utviklet spesifikt for seilere. Kombinert med et Triton²-pilottastatur kan skjermen også fungere som et komplett system for autopilotkontroll.

Et komplett instrument- og autopilotsystem

Triton²-skjermens lavprofildesign, effektive LCD-teknologi og enkle installering gjør den til et perfekt valg på fritidsseilbåter eller til integrering i et komplett navigasjonssystem på fritids- og konkurransebåter.

Konfigurer Triton²-skjermen for viktige instrumentdata, eller kombiner den med et Triton²-pilottastatur for å få en autopilotkontroller med full funksjonalitet.

Den tydeligste maritime skjermen med spesialfunksjoner for seiling

Triton², som har spesifikke seilefunksjoner som SailSteer- og WindPlot-skjermer, kombinert med integrering med Zeus- og Vulcan-navigasjonssystemer for AIS og data om seiletid, er den perfekte løsning for seilere.

  • Se optimale slagvinkler, og beregn legglinjer med SailSteer
  • Forstå nylige endringer i vindhastighet og -retning med vindplott
  • Tell ned til konkurransestart med Race-stoppeklokken

Multifunksjonelt seilingsinstrument

Dette smarte, multifunksjonelle instrumentet kan konfigureres til å vise flere «skjermvinduer» med informasjon som fartøyets hastighet, kurs, vindhastighet og -retning, dybde, AIS-data med mer, kombinert med B&G SailSteer-teknologi. Veksle raskt mellom skjermvinduer for å få tilgang til informasjonen du trenger, når du trenger den.

Autopilotkontroller med full funksjonalitet

Legg til et Triton²-pilottastatur for å få en autopilotkontroller med full funksjonalitet, inkludert Intelligent Sail Steering-funksjonen med kompass og vindstyring, Smart Manoeuvre-styring for slag med et tastetrykk og kartplotterintegrering for å muliggjøre veipunkt- og rutenavigasjon.

 

 

Relaterte produkter

Solution by DOTS as | Powered by Flexis