- 13%

Produktbilde

B&G Triton2 fart/dybde/temp/vind pakke m/givere

Alt du trenger til din seilbåt i en pakke.

Før: 15.815,-

13.838,-

inkl. mva Varenummer: 000-14955-001

Hva inneholder esken?

 • Triton² skjerm
 • Micro-C-nettverksbussett
 • WS310-vindsensor
 • Dybde-, hastighet-, temperatursensor med plastdeksel for DST800

 

Kursen blir tydeligere med Triton²

Utstyr båten med seilingsinstrumenter fra Triton2 og dra fordel av krystallklare fargeskjermer og intuitive numeriske og grafiske displayer. Ta kontroll over båten med en Triton2 Pilot, og dra fordel av avanserte seilingsalgoritmer som effektivt styrer deg til destinasjonen, og med full kontroll uansett vær. 

Kursen blir tydeligere med Triton²

Se informasjonen du trenger for å seile smartere med Triton 2s krystallklare fargeskjerm. Uansett om du vil se informasjon om dybde, hastighet, vind, kompass eller GPS, med Triton 2 vil du kunne se det på en rekke tilpassbare skjermer.

Se det du vil se

Tilpass Triton2 for å vise det du vil, når du vil. Enkle numeriske skjermer viser all informasjon som er tilgjengelig i nettverket ditt, mens den intuitive SailSteer-skjermen holder alt du behøver, på ett sted, med vinddata og båthastighet på et intuitivt diagram som også viser legglinjer, styrekurs og veipunktinformasjon.  For ekstra trygghet til sjøs vil Triton 2 også vise AIS-data for en klar visning av omkringliggende fartøy – og med en koblet DSC VHF-radio kan du kalle dem opp direkte fra instrumentdisplayet.

Skjerm med lav profil

Triton2s diskrete utforming vil forbedre enhver cockpit. Den slanke skjermen er bare 8 mm, og den har vidvinkelvisning og enestående lysstyrke, men forbruker kun 150 mA strøm.

Legg til hastighet, dybde og vind med pakkene våre

Utvid mulighetene til Triton2-skjermene, og spar penger med de praktiske pakkene våre. En pakke for fart/dybde gir en smart Tri-omformer for å mate båtens hastighet, dybde og temperatur til Triton 2-skjermen via NMEA 2000-nettverket, eller legg til Wind med vår trådløse pakke for hastighet/dybde/vind og den nye trådløse WS300-seriens vindsensor.

 

B&G Vulcan 7R , 7"

Vulcan 7-seilerkartplotteren er perfekt for småklubbkonkurranser og fritidsbåter, og den har en lyssterk og brukervennlig touchskjerm og avanserte seilefunksjoner
6.890,-
B&G Vulcan 7R , 7

Relaterte produkter

 • B&G Zeus3 7, 7" multifunksjonsskjerm

  Zeus³ 7 er et fullstendig kartplotternavigasjonssystem for havgående fritidsbåter og konkurransebåter. Denne svært klare vidvinkelskjermen har en 7-tommers berøringsskjerm til bruk i all slags vær, og et betjenings panel for betjening i alle forhold.
  Nå 17.599,-
  Kjøp
  B&G Zeus3 7, 7" multifunksjonsskjerm

  - 9%

  B&G Zeus3S 9 , 9" multifunksjonsskjerm

  Zeus 3S 9” er et optimalt og svært rask kartplotter- og navigasjonssystem til seiling for havgående fritidsbåter og konkurransebåter.
  Nå 28.999,-
  Kjøp
  B&G Zeus3S 9 , 9" multifunksjonsskjerm

  - 9%

  B&G Zeus3S 12 , 12" multifunksjonsskjerm

  Zeus³ er et fullstendig kartplotternavigasjonssystem med imponerende ytelse for havgående fritidsbåter og konkurransebåter.
  Nå 46.599,-
  Kjøp
  B&G Zeus3S 12 , 12" multifunksjonsskjerm

  - 9%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis