- 18%

Produktbilde

Raymarine Evolution EV-100 hydraulisk pilotpakke

Før: 16.990,-

13.990,-

inkl. mva Varenummer: T70154

Evolution kalibreringsfrie autopilotpakker.

RAYMARINE HYDRAULISK PAKKE FOR BÅTER MED HYDRAULISK STYRING MED STYRESYLINDER FRA 50 TIL 150CCM BESTÅENDE AV: EV-1 sensorenhet, p70rs betjeningsenhet, ACU-100 koblingsenhet og tyoe 0,5 pumpe.


Laget for å gi utrolig enkel montering og helt uten behov for oppkjøring og kalibrering! Du sparer både tid og problemer... Etter installasjon av Evolution slår du den på og går gjennom noen enkle oppsett og så er du klar - enkelt og greit.

"Hemmeligheten" ligger i den nye EV sensor- og computerpakken. Så snart du begynner å bruke den vil den begynne å lære hvordan den best styrer din båt, uten at du behøver å endre instillinger manuelt.


Evolution AI

Den nye piloten er et resultat av Raymarines 30 årige autopiloterfaring, forskning og utviklingsavdeling til FLIR System og avansert styringsteknologi fra flyindustrien. Evolution AI kommer med teknologi som løfter autopilotene og styringsnøyaktigheten opp på et helt nytt nivå.

Evolution AI står for et inovativt gjennombrudd som gir en autopilot som hele tiden føler, beregner og tilpasser seg forholdene for å gi maksimal ytelse og nøyaktighet. Så - uansett fart og sjøforhold vil piloten holde seg stødig på kurs.

EV Sensorpakke
Sentralt i den integrerte sensor- og computerpakken sitter det en 9-akset beveglesessensor som føler på båtens bevegelser langs alle tre akser. I den kompakte sensorpakken finner du både solid-state sensorer og Evolution kurscomputeren. Sensorpakken har flere monteringsalternativer og er dermed enkle å plassere ombord. 

Sensorpakken er både sprut- og vanntett ihht IPX6 og IPX7 som gjør at den kan plasseres såvel ute som inne. 

EV Sensor fordeler
Presis monitorering av kurs og bevegelse langs alle tre akser ( pitch, roll og yaw) som tillater piloten å fortløpende tilpasse seg sjøforhold og båtens styreegenskaper.
Kan installeres både inne og ute som gjør den meget installasjonsvennlig.
En enkelt SeaTalkng tilkobling gir kontakt med både betjening og AKE.
Sensor som benytter solid-state teknologi gir en nøyaktighet innefor 2 grader - under alle forhold. 
Automatisk kompensering for faste magnetfelt og pålitelig kursinformasjon selv på både ekstremt sørlig og nordlig breddegrad.
Rask og pålitelig kursinformasjon til MARPA, radar overlay og kursinformasjon til Raymarines multifunksjonsdisplay.

p70 og p70R Autopilot Betjeninger
Det siste som gjenstår er å sette inn en betjeningsenhet til autopiloten, her kan du velge mellom p70 eller p70R. Begge har samme moderne design og det intuitive LightHouse menysystemet som du finner på andre Raymarine produkter.

LightHouse menysystem har en enkel struktur og med Evolution hurtigoppsett er du klar med oppsett av ny pilot i løpet av noen få minutter.

p70 er designet primært for seilbåter med kursendring via taster med 1 og 10 graders intervaller, p70 gir også muligheten for automatisk stagvending.
p70 har roterende kursvelger som gir trinnløs kursendring, og mulighet for power steer modus som gjør at du kan styre direkte fra p70R. Du benytter også den roterende kursvelgeren til å raskt navigere deg gjennom menyen.

Dusjhode Top line

Med kran. Kan låses i åpen stilling. Passer til dusjblander prodnr. 1004161 og dusjboks prodnr. 1004164.
115,-
Dusjhode Top line

Dusjboks Top line

Dusjboks "Top line". Kan monteres horisontalt og vertikalt. Tilpasset dusjhode prodnr. 1004162.
149,-
Dusjboks Top line
Solution by DOTS as | Powered by Flexis