- 22%

Produktbilde

B&G Vulcan 7R , 7"

Før: 8.190,-

6.390,-

inkl. mva På lager Varenummer: 000-14082-001

Vulcan-serien inneholder en anvendelig, brukervennlig kartplotter med multitouch og knipebetjent zooming, med en skjerm på 7, 9 eller 12 tommer. Vulcan inneholder en mengde nyvinninger for seilere og kan integreres med instrumentene om bord for å aktivere prisbelønte seilefunksjoner som SailSteer og SailingTime.

Høy ytelse til en rimelig pris

Vi seilere vet hvor viktig det er å kunne se nødvendige data bare ved å kaste et blikk på skjermen. Vi har gjort Vulcan-kartplotterne til klassens klareste og mest lyssterke. I tillegg til at Vulcan er en kartplotter med full funksjonalitet, er den også en instrumentskjerm og autopilotkontroller med full funksjonalitet.

Vulcan-kartplotteren er tilgjengelig i tre størrelser.

 

Det er enkelt å legge til Vulcan i båten

For grunnleggende navigering og kartplottingsfunksjoner er det bare å tilføre strøm.

For avanserte seilefunksjoner er det bare å legge til vindsensor, kompassensor og hastighetslogg.

Monter Vulcan hvor du vil: innfelt, med konsoll eller brakett. Vulcan er kompatibel med B&G-systemet du allerede har, samt andre produkter og systemer fra andre produsenter via NMEA 2000 eller NMEA 0183.

NSPL 500 splitter

Takket være den lette og kompakte NSPL 500-antennesplitteren kan du bruke den eksisterende VHF-/AIS-/FM-antennen din i stedet for å montere en dyr sekundær antenne.
2.493,-
NSPL 500 splitter

Simrad V3100 SOTDMA klasse B AIS med GPS

AIS-sender og -mottaker med SOTDMA-teknologi for raskere oppdatering av posisjon
7.690,-
Simrad V3100 SOTDMA klasse B AIS med GPS

Relaterte produkter

 • B&G TRITON2,DIGITAL DISPLAY

  Triton²
  Seilingsinstrumenter og Autopiloter
  Triton² gir en tydelig visning av viktige instrumentdata, som hastighet, dybde, vind og kurs, i tillegg til en egen side for SailSteer-teknologi, som er utviklet spesifikt for seilere. Kombinert med et Triton²-pilottastatur kan skjermen også fungere som et komplett system for autopilotkontroll.
  Nå 4.490,-
  Kjøp
  B&G TRITON2,DIGITAL DISPLAY

  - 14%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis