- 22%

Produktbilde

B&G Vulcan 7R , 7"

B&G Vulcan 7 kartplottere for seiling gir deg innovative seilingsfunksjoner som styres via en intuitiv flerberøringsskjerm. Integreres med instrumentene du har om bord, og gir deg prisvinnende seilefunksjoner som SailSteer.

Før: 8.190,-

6.390,-

inkl. mva På lager Varenummer: 000-14082-001

Vulcan-serien inneholder en anvendelig, brukervennlig kartplotter med multitouch og knipebetjent zooming, med en skjerm på 7, 9 eller 12 tommer. Vulcan inneholder en mengde nyvinninger for seilere og kan integreres med instrumentene om bord for å aktivere prisbelønte seilefunksjoner som SailSteer og SailingTime.

Høy ytelse til en rimelig pris

Vi seilere vet hvor viktig det er å kunne se nødvendige data bare ved å kaste et blikk på skjermen. Vi har gjort Vulcan-kartplotterne til klassens klareste og mest lyssterke. I tillegg til at Vulcan er en kartplotter med full funksjonalitet, er den også en instrumentskjerm og autopilotkontroller med full funksjonalitet.

Vulcan-kartplotteren er tilgjengelig i tre størrelser.

 

Det er enkelt å legge til Vulcan i båten

For grunnleggende navigering og kartplottingsfunksjoner er det bare å tilføre strøm.

For avanserte seilefunksjoner er det bare å legge til vindsensor, kompassensor og hastighetslogg.

Monter Vulcan hvor du vil: innfelt, med konsoll eller brakett. Vulcan er kompatibel med B&G-systemet du allerede har, samt andre produkter og systemer fra andre produsenter via NMEA 2000 eller NMEA 0183.

 

SailSteer

SailSteer er en eksklusiv seilefunksjon hos B&G-kartplottere. Den henter instrumentdataene og viser dem på én skjerm som er enkel å tolke og forstå.
Midt på skjermen vises båten, som alltid peker mot toppen. Rundt båten er det en kompassrose som beveger seg når du endrer kurs. Det finnes også indikatorer som angir relativ vindvinkel (AWA), sann vindretning (TWD) og kurs over grunn (COG). Hvis du navigerer til et veipunkt, viser SailSteer-skjermen også peilingen til veipunktet.
Den midtre, blå pilen viser tidevann og retning, og nederst i diagrammet kan du se rorvinkelen. Alle dataene er også synlige i de to kolonnene på hver side av diagrammet.

 

Nøkkelegenskaper

• Brukervennlig og stor berøringsskjerm
• Dedikerte seilefunksjoner for fritidsturer eller regattaer: SailSteer, SailingTime, RacePanel, Laylines
• Lett å installere – bare koble Vulcan til et eksisterende system og legg til grunnleggende seilerkomponenter
• Klargjort for Broadband Radar™ og ForwardScan™
• Innebygd Wi-Fi
• Betjening av B&G-pilot
• Visning av instrumentdata

 

NSPL 500 splitter

Takket være den lette og kompakte NSPL 500-antennesplitteren kan du bruke den eksisterende VHF-/AIS-/FM-antennen din i stedet for å montere en dyr sekundær antenne.
2.493,-
NSPL 500 splitter

Simrad V3100 SOTDMA klasse B AIS med GPS

AIS-sender og -mottaker med SOTDMA-teknologi for raskere oppdatering av posisjon
7.690,-
Simrad V3100 SOTDMA klasse B AIS med GPS

Relaterte produkter

 • B&G TRITON2,DIGITAL DISPLAY

  Triton²
  Seilingsinstrumenter og Autopiloter
  Triton² gir en tydelig visning av viktige instrumentdata, som hastighet, dybde, vind og kurs, i tillegg til en egen side for SailSteer-teknologi, som er utviklet spesifikt for seilere. Kombinert med et Triton²-pilottastatur kan skjermen også fungere som et komplett system for autopilotkontroll.
  Nå 4.490,-
  Kjøp
  B&G TRITON2,DIGITAL DISPLAY

  - 14%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis