Sortering:
 • Simrad Cruise kartplotter m/Navionics kartbrikke

  Simrad Cruise passer for deg som har en skjærgrådsjeep, daycruiser eller lignende, og som ønsker en enkel og brukervennlig løsning. Alt du trenger for GPS-navigering er inni boksen - skjerm, Navionics kartbrikke, monteringsbrakett og ekkoloddsvinger.
  Fra 8.889,-
  Kjøp
  Simrad Cruise kartplotter m/Navionics kartbrikke

  Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Simrad NSX kombinerer super brukervennlighet og avansert teknologi på en forbilledlig måte. Her får du en svært avansert kartplotter, som også lar deg koble til all verdens tilbehør, som ekkoloddsvinger, radar, motorsensorer, autopilot og NMEA2000-produkter. Simrad NSX kan derfor være det eneste instrumentet du trenger i din cockpit. Du kan også koble til mobilen eller nettbrettet ditt, og ha alt tilgjengelig uansett hvor i båten du befinner deg.
  Fra 12.890,-
  Kjøp
  Simrad NSX kartplotter med multifunksjonsskjerm

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske

  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack er en ekkoloddpakke med alt du trenger for isfiske. Den kommer komplett med ekkolodd, is-svinger, batteri og bæreveske. Her får du en pakke som gir isfisket en mye større og morsommere dimensjon!
  5.690,-
  Kjøp
  Lowrance Hook Reveal 5 Ice Pack ekkolodd for isfiske
 • Lowrance HDS Pro ekkolodd og kartplotter m/svinger

  Større muligheter – mer kraft
  Fra 29.800,-
  Kjøp
  Lowrance HDS Pro ekkolodd og kartplotter m/svinger

  B&G Zeus³ 7 kartplotter med verdenskart

  Zeus³ 7 kompletterer større skjermene i Zeus3S serien med en 7 tommer touchskjerm – perfekt for båter hvor det er begrenset monteringsplass. Denne svært klare vidvinkelskjermen er lettlest all slags vær. I tillegg til touchfunksjon har den et betjeningshjul og et tastatur, som gir full kontroll under alle forhold. Du kan enkelt kombinere spesiallagede seilefunksjoner til regattaer, som SailSteer, legglinjer og RacePanel. Koble til nettbaserte tjenester og mobilenheter ved hjelp av innebygd Wi-Fi, og integrer dem sømløst med et bredt utvalg av instrumenter og tilbehør for økt sikkerhet, ytelse og fornøyelse på vannet.
  19.990,-
  Kjøp
  B&G Zeus³ 7 kartplotter med verdenskart

  B&G Zeus S kartplotter med multifunksjonsskjerm

  B&G Zeus S er en avansert kartplotter laget for å gjøre seilingen enklere, morsommere og mer effektiv. Den har en rekke smarte seilemoduser som hjelper deg med seilingen, uansett om du driver med turseilig, eller regatta.
  Fra 10.390,-
  Kjøp
  B&G Zeus S kartplotter med multifunksjonsskjerm
Solution by DOTS as | Powered by Flexis