Sortering:
 • Liqui Moly Pumpe std til 60 l og 205 l

  Standard håndpumpe for 60 liter og 205 liter dunk/fat.
  1.349,-
  Kjøp
  Liqui Moly Pumpe std til 60 l og 205 l

  Blåtind Antifrost Natur 20 l Profesjonell

  Giftfri og ikke skadelig for miljøet. For væskefylte dekk til anleggs-/skogsmaskiner. For vinterkonservering av landbruksutstyr som åkerspryter og vanningsanlegg/slanger. Egner seg også utmerket for sikring av alle typer vannsystem i båter/campingvogner/bobiler under vinterlagring. Produktet inneholder ikke korrosjonsinhibitor, og skal derfor ikke brukes i motorer under drift. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Cleanline Premium Antifreeze Non Toxic setter ikke smak og er luktfri.
  1.950,-
  Kjøp
  Blåtind Antifrost Natur 20 l Profesjonell

  Liqui Moly Pumpe plast til 60 l og 205 l

  Pumpe i plast for 60 liter og 205 liter dunker/fat.
  1.549,-
  Kjøp
  Liqui Moly Pumpe plast til 60 l og 205 l

  Liqui Moly Marine Dieselbeskyttelse

  Antibakteriell biocid med et bredt virkningsspektrum mot bakterier, gjær og muggsopp. Rensemiddel og korrosjonsbeskyttelse pleier og beskytter drivstoffsystemet.
  For langtids konservering ved opplag av båtmotorer eller ved lav dieselgjennomstrømning. Sikker bruk av biocider. Les altid merkningen og produktinformasjonen innen bruk.
  Fra 309,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Dieselbeskyttelse
 • Liqui Moly Marine Super Diesel Additive

  Additivkombinasjon med rensende, beskyttende egenskaper som samtidig øker cetantallet.
  Forbedringen av tenningsvilligheten gir en bedre drivstofforbrenning. Korrosjonsbeskyttende additiver beskytter hele drivstoffsystemet mot dannelse av rust- og korrosjon. Takket være den fremragende
  rensende virkningen holder komponentene seg rene, og avleiringer forhindres.
  Fra 249,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Super Diesel Additive

  Liqui Moly Bensinstabilisator 500 ml

  Konserverer og beskytter drivstoffet mot aldring og oksidasjon. Forhindrer korrosjon i hele drivstoffsystemet og garanterer et problemfritt
  opplag. Stabiliserer bensindrivstoff med bioandeler.
  259,-
  Kjøp
  Liqui Moly Bensinstabilisator 500 ml

  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling for diesel 250 ml

  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling er en dieselstabilisator, som får dieselmotorer til å starte lettere og svive bedre. Den gir også lavere forbruk, og reduserer sot og avgasser.
  379,-
  Kjøp
  Star Tron Enzym Drivstoff Behandling for diesel 250 ml

  Star Tron Drivstoff Behandling for bensin 250 ml

  Star Tron Gasoline Additiv er en bensinstabilisator som forhinderer problemer med etanolblandet bensin (Blyfri 95 E10). Den fjerner vann i drivstoffsystemet, og gir bedre stabilitet, kraft og enklere start. Den kan brukes på både 2- og 4-taktsmotorer – både innenbords og utenbords.
  299,-
  Kjøp
  Star Tron Drivstoff Behandling for bensin 250 ml
 • Liqui Moly Marine Fuel System Cleaner 500 ml

  Høyeffektivt rensende og pleiende additivkombinasjon for 2- og 4-takts bensinmotorer. Fjerner avleiringer på injeksjonsventiler, innsugningsventiler, tennplugger samt i forbrenningskamre og forhindrer at de danner seg på nytt. Forbedrer motorgangen. Eliminerer startvanskeligheter og ujevn motorgang. Senker drivstofforbruket og reduserer utslipp av skadelige stoffer.
  259,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Fuel System Cleaner 500 ml

  Star Brite Anti Freeze Frostvæske blue 3,8 l

  Star brite® -100°F (-73°C) giftfri frostvæske gir svært god kulde- og korrosjonsbeskyttelse for drikkevannssystemer og motorer. Dens førsteklasses tilsetninger forhindrer korrosjon av aluminium, kobber, messing og tinn, men vil ikke skade gummi, pakninger eller slanger. Den blågrønne fargen gir utmerket synlighet.
  369,-
  Kjøp
  Star Brite Anti Freeze Frostvæske blue 3,8 l

  Star Tron Drivstoff Lagring for bensin 250 ml

  StarTron Drivstoff Lagring for bensin er et bensinadditiv, som stabiliserer bensinen og beskytter tanken under lagring. Den er ideell å ha i bensintanken når motoren settes til lagring. Væsken inneholder ensymer som hindrer kondens, og sørger for at bensinen er like ren når våren kommer igjen. I tillegg inneholder væsken korrosjonsbeskyttere, som beskytter drivstoffsystemet mot korrosjon.
  239,-
  Kjøp
  Star Tron Drivstoff Lagring for bensin 250 ml

  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-40

  Den moderne høyeffekts lettflytende motoroljen på basis av synteseteknologi og med nyeste additivteknologi garanterer en fremragende beskyttelse mot slitasje og renhet i motoren. Motorens komponenter beskyttes optimalt takket være et høyt innhold av korrosjonsbeskyttende additiver. Oppfyller kravene fra ledende motorprodusenter. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 139,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-40
 • Liqui Moly Marine 4T Motorolje 15W-40

  Høyeffekts motorolje til universell bruk på basis av utsøkte grunnoljer og moderne additiver. Garanterer en optimal smøring og en pålitelig beskyttelse mot slitasje, selv under ekstreme betingelser. Testet med turbo og katalysator.
  Fra 129,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 15W-40

  Liqui Moly Marine Mineral 2T Motorolje

  Høyeffekts 2-takts motorolje på basis av utsøkte grunnoljer og spesielle additiver. Sørger for sikker smøring, høy driftssikkerhet og fremragende beskyttelse mot slitasje og korrosjon. Med TC-W III Performance.
  Fra 199,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Mineral 2T Motorolje

  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-30

  Høyeffekts motorolje på basis av synteseteknologi med spesielle marine-additiver for forbedret korrosjonsbeskyttelse og bedre
  beskyttende egenskaper. Sørger for rask gjennomsmøring av motor og turbolader. Med optimal beskyttelse mot slitasje.
  Overgår kravene fra ledende motorprodusenter. Kat- og Turbo-testet.
  Fra 209,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 10W-30
 • Liqui Moly Marine 4T Motorolje 25W-40

  Mineralsk høyeffekts motorolje med spesielle marine-additiver. Sørger for en stabil smørefilm, selv under ekstreme driftsbetingelser.
  Holder motortetninger som eksempelvis akseltetningsringer og ventilskafttetninger elastiske og sørger for et lavt oljeforbruk.
  Testet med turbo og katalysator.
  Fra 209,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine 4T Motorolje 25W-40

  Liqui Moly Liqui Moly Marine PWC motorolje 10W-40 1 l

  Liqui Moly Marine PWC er en high performance motorolje på basis av synteseteknologi. Den spesielle additivpakken sørger for maksimal motoreffekt og optimal slitasjebeskyttelse. Sikrer optimal smøring, utmerket motorrenhet og utmerkede friksjonsverdier for våte koblinger, selv ved høye hastigheter. Oppfyller eller overgår kravene og spesifikasjonene fra ledende motorprodusenter.
  259,-
  Kjøp
  Liqui Moly Liqui Moly Marine PWC motorolje 10W-40 1 l

  Liqui Moly Marine Single Grade SAE 30 1 l

  Mineralsk monograde motorolje for bensin og dieselmotorer med naturlig høy viskositetsindeks.
  Sørger for en stabil smørefilm, også under ekstreme driftsbetingelser.
  Den høye alkaliske reserven hindrer korrosjon også ved bruk av dieseldrivstoff med høyt svovelinnhold. Lett legert for bruk i konvensjonelle motorer.
  Hindrer slamdannelse og gir pålitelig slitasjebeskyttelse.
  189,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Single Grade SAE 30 1 l

  Liqui Moly Marine Girolje GL4/GL5 80W-90

  Høyeffekts girolje på basis av spesielt utvalgte grunnoljer og med spesielle additiver for mekanisk betjente gir. Slitasje- og støyreduserende.
  Utmerket korrosjonsbeskyttelse samt langtids holdbarhet. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 80W-90.
  Fra 139,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Girolje GL4/GL5 80W-90
 • Liqui Moly Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90

  Helsyntetisk girolje med ekstremt høy ytelseevne. Gjør at hekkaggregatet fungerer godt, selv ved vanskelige driftsforhold og høye temperatursvingninger. Samsvarer med effektklasse API GL4 og GL5 og viskositet SAE 75W-90.
  Fra 219,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Helsyntetisk girolje GL4/GL5 75W-90

  Liqui Moly Marine ATF 1 l

  ATF-olje basert på synteseteknologi og den nyeste additivteknologi utviklet spesielt for marine sektoren. Byr på økt korrosjonsbeskyttelse og redusert slitasje sammenlignet med standard ATF-oljer. Den høye termiske stabiliteten og de utmerkede beskyttelsesegenskapene resulterer i en optimal bestandighet mot aldring med maksimale sikkerhetsreserver. Kompatibel med samtlige tetningsmaterialer.
  249,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine ATF 1 l
 • Liqui Moly Marine High Performance girolje 85W-90 1 liter

  Spesiell høyeffekts girolje for bruk i båter. Med enestående additivpakke som garanterer fremragende slitasjebeskyttelse, selv ved kontaminasjon med vann. Ekstremt trykkbestandig, også under høye belastninger og turtall. Gir utmerket korrosjonsbeskyttelse og svært god oksidasjonsbestandighet.
  249,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine High Performance girolje 85W-90 1 liter

  Liqui Moly Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g

  Syntetisk høyytelsesfett med PTFE-faste smørestoffer spesielt utviklet for vinsjer og spill av enhver type. Virker ekstremt beskyttende mot slitasje og friksjonshemmende takket være det faste smørestoffet. Sjø- og saltvannsbestandig med svært gode additive egenskaper. Harpiks- og syrefritt.
  209,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g

  Liqui Moly Fett til Batteripoler

  Plastkompatibelt spesialfett basert på kalksåpe. Beskytter batteripoler og elektriske kontakter mot korrosjon og oksidasjon. For sikker start, lys og lengre batterilevetid. Forhindrer syreskade. God kompatibilitet med plast. Forhindrer lekkasjestrømmer og reduserer kontaktmotstanden. Merking i henhold til DIN 51502 K2G-30. Temperaturområde: - 30 ° C til + 100 ° C. Spesielt for batteripoler og tilkoblinger samt plug-in tilkoblinger i kjøretøyelektronikken.
  Fra 39,-
  Kjøp
  Liqui Moly Fett til Batteripoler

  Liqui Moly Marine Multispray 400 ml

  Spesielt beskyttelses- og pleiemiddel til marin bruk. Holder bevegelige deler lettbevegelige over lang tid, beskytter mot korrosjon og oksidering. Fortrenger fuktighet og beskytter
  det elektriske anlegget i båten. Løsner fastrustede skruer og reduserer skrikelyder. Reagerer ikke med plast, lakk , metall eller tre.
  139,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Multispray 400 ml
 • Liqui Moly Oljedrypp stopp 300 ml

  Tetter og bløtgjør pakninger og o-ringer! Motorolje-additiv. Regenererer pakninger og o-ringer. Tetter motoren og opprettholder oljens viskositet. Reduserer motorstøy, senker oljeforbruk, og forhindrer blå utstøtningsrøyk. Tilsettes ny og frisk olje. Som problemløsning: Rens oljekretsøpet med MotorClean, skift oljen, tilsett 300 ml Motor Oil Saver. Start motoren for å oppnå driftstemperatur. 300 ml holder til 5 liter motorolje. Effekt oppnås etter ca 10 timers driftstid.
  339,-
  Kjøp
  Liqui Moly Oljedrypp stopp 300 ml

  Liqui Moly Blyerstatning 250 ml

  Til motorer som hittil har krevd blyholdig bensin! Bensin-additiv. Smører og beskytter uherdede ventilseter mot slitasje. Forhindrer motorskader og sørger for optimal kompressjon. Tilsettes direkte i tanken. Til alle motororer som hittil har krevd blyholdigt bensin. Brukes ved hver tanking. Doseringsflaske. 250 ml holder til 250 liter brennstoff.
  189,-
  Kjøp
  Liqui Moly Blyerstatning 250 ml

  Liqui Moly Benzin Additiv 250 ml

  Forhindrer dannelse av sot og avleiringer i hele karburatorsystemet, som innsprøytningsventiler, innsugingsventiler eller brennstoffsystemet øvrige komponenter. Ved regelmessig bruk, opprettholdes motorens yteevne. Til alle bensinmotorer med og uten partikkelfilter - forebyggende eller til problembehandling. Turbotestet. Til direkte tilsettning i brennstofftanken. 250 ml er tilstrekkelig til opp til 70 L brennstoff (dosering 1:280). Virkningen holder for opp til 2000 km.
  189,-
  Kjøp
  Liqui Moly Benzin Additiv 250 ml

  Liqui Moly Storage Fogging Oil Motorkonservering 300 ml

  Til bruk for overvintring og lange stillestående perioder! Langtidsbeskytter motoren mot innvendig rust og korrosjon. Til alle 2-takt og 4-takt bensin- og dieselmotorer. På 2-takt motorer fjernes luftfilteret. Med motorer kjørende ved lave omdreininger sprøytes produktet i 10-20 sekunder i forgasser. Stopp motoren, fjern tennplugger og sprøyt i 5 sekunder i cylinder. på 4-takt motoren fjernes tenn- eller glødeplugger. Spray i 5-10 sekunder i cylinder. Drei etterfølgende motor ved håndkraft og monter igjen tenn- eller glødeplugger.
  169,-
  Kjøp
  Liqui Moly Storage Fogging Oil Motorkonservering 300 ml
 • Liqui Moly Fettpresse til 400 g patroner

  Fettpresse for 400 g fettpatroner.
  539,-
  Kjøp
  Liqui Moly Fettpresse til 400 g patroner

  Liqui Moly Slange 300 mm til fettpresse

  Passer til fettpresse 1042153.
  249,-
  Kjøp
  Liqui Moly Slange 300 mm til fettpresse

  Liqui Moly Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml

  Teflon Pulverspray er et langtidsvirkende fettfritt smøre/beskyttelsesmiddel som etterlater en tørr overflate som forhindrer knirk, krakelering og uttørking. Pulversprayen er Teflon og Polyterafluoretylen basert.
  339,-
  Kjøp
  Liqui Moly Teflon Pulverspray PTFE Fettfri 400 ml

  Liqui Moly Kobberpasta 100 g

  Kobberpasta beregnet for høye temperaturer. Beskytter mot høytrykk og korrosjon som b.l.a. kompressor/turbin, skruer/bolter, eksosbolter, tennplugger o.l.
  Temperaturområde: -35 til +1100 °C. Forpakningsstørrelse 100 gr.
  219,-
  Kjøp
  Liqui Moly Kobberpasta 100 g
 • Liqui Moly Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml

  Til pleie og beskyttelse av elektriske systemer og komponenter. Fortrenger fukt, reduserer slitasje, forhindrer rust og sikrer optimal funksjon. Nøytral overfor lakk, kunststoff og gummi. Bruksområde: til hele elsystemet og på alle elektriske komponenter såvel dørkontakter, støpsel, batteripoler og forbindelser.
  369,-
  Kjøp
  Liqui Moly Elektronikkspray fullsyntetisk 200 ml

  Liqui Moly Hurtigrens og bremserens spray 500 ml

  Hurtig og effektiv avfetting med 97% aktive virkestoffer! Hurtig og effektiv avfetting. Oppløser og fjerner olje, fett, tjære, lim og klebrige belegg. Fordamper hurtig og etterlater en ren og fettfri overflate. Inneholder 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Uten innhold av klorin og acetone. Til avfetting og rengøring av blant annet bremser, koblinger, motordeler, forgassere og pumper. Sprøytes på området og etter kort tid fordamper produktet, som etterlater en ren og fettfri overflate.
  74,-
  Kjøp
  Liqui Moly Hurtigrens og bremserens spray 500 ml

  Liqui Moly LM 40 Multispray 5 l

  Multitalentet for hus, hobby, verksted, bil og industri. For hengsler, ruller, låser, skruer, brytere, håndgrep, kontrollkabler, bilantenner og mye mer.
  969,-
  Kjøp
  Liqui Moly LM 40 Multispray 5 l

  Liqui Moly LM 40 Multispray 200 ml

  Universalspray - smører, løsner, rengjør, pleier og beskytter. Produkt med 97% aktive virkestoffer og kun 3% drivgass. Gode inntrengningsevner, fortrenger fukt. Til universalbruk på verksted, i hjemmet og til hobby. Velegnet til smøring av blant annet hengsler, lås og kjeder. Kan brukes til elektriske komponenter som beskyttelse mot fukt. Utmerket som rustløser. Beste resultat oppnåes hvis produktet ikke blandes med noe annet.
  89,-
  Kjøp
  Liqui Moly LM 40 Multispray 200 ml
 • Liqui Moly Start Fix Starthjelp

  Starthjelp til 2-takt og 4-takt bensinmotorer! Sørger for sikker og effektiv starthjelp under kalde og våte betingelser. Skåner motor og batteri. Kan brukes på alle 2-takt og 4 -takt motorer, men ikke til tradisjonelle dieselmotorer og Common Rail Diesel. Sprayes direkte i luftfilter eller innsugning og straks etter startes motoren. På bensinmotorer gis kun svak gass. NB: Inneholder lettanntennelige vesker - frarådes kraftig og foreta behandling nær glør og åpen ild.
  179,-
  Kjøp
  Liqui Moly Start Fix Starthjelp

  Liqui Moly Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml

  High-tech rustløser med effektiv smørende effekt! Rustløser med keramikk og "kuldesjokk-effekt" som "knekker" rusten. Kulden har en krympende virkning på metalldeler. Innholdet av keramikk sørger samtidig for en effektiv smøring. Gode inntrengningsevner. Til opplsøning av rust på blant annet bolter, muttere og skruer. Utmerket til bruk med små og snevre toleranser. NB: Kan forårsake alvorlige og smertefulle forbrenninger på huden.
  169,-
  Kjøp
  Liqui Moly Rustløsner keramisk "Kuldesjokk" 300 ml

  Liqui Moly Universalrens 1 l

  Rensemiddel med høy virkningsgrad for universell bruk i husholdning, verksted og industri.
  Konsentrert universalrensemiddel, kan fortynnes med vann, inneholder ikke fosfat-silikat eller løsemiddel. Biologisk nedbrytbar. For blandingsforhold opptil 1:2000 alt etter bruksformål.
  409,-
  Kjøp
  Liqui Moly Universalrens 1 l

  Activ Def 10W40 B4 Champion

  Avansert syntetisk motorolje, til utenbordsmotorer, utviklet for smøring av 4-takts bensin-og dieselmotorer, inklusive diesel motorer med direkte innsprøytning som Common Rail, HDI, CDI, etc.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Activ Def 10W40 B4 Champion
 • New Energy 15W40 Champion

  Motorolje for dieselmotorer. Høy ytelse, mineralsk motorolje av den nyeste generasjon, spesielt designet for å møte de strenge krav fra produsentene.
  Fra 149,-
  Kjøp
  New Energy 15W40 Champion

  Blåtind Antifrost Natur 1000 l Profesjonell

  Giftfri og ikke skadelig for miljøet. For væskefylte dekk til anleggs-/skogsmaskiner. For vinterkonservering av landbruksutstyr som åkerspryter og vanningsanlegg/slanger. Egner seg også utmerket for sikring av alle typer vannsystem i båter/campingvogner/bobiler under vinterlagring. Produktet inneholder ikke korrosjonsinhibitor, og skal derfor ikke brukes i motorer under drift. Hindrer frost i rør, avløp, vannlåser, toaletter og vanntanker. Cleanline Premium Antifreeze Non Toxic setter ikke smak og er luktfri.
  0,-
  Kjøp
  Blåtind Antifrost Natur 1000 l Profesjonell

  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Syntetisk TC-W3 2 takt DFI olje for moderne påhengsmotorer med E-TEC, EFI og DFI. Som Mercury Optimax,Yamaha HPDI og Evinrude E-Tec. Motsvarer OEM XD-50 olje. For separat oljetank eller pre-mix. Kan med fordel brukes også på eldre 2 takt påhengsmotorer.
  Fra 229,-
  Kjøp
  Outboard 2T TC-W3 DFI Champion

  Blåtind Alkylatbensin 2T miljøbensin 5 l

  Ferdigblandet alkylatbensin med 2% helsyntetisk 2-taktsolje. Meget ren bensin som inneholder minimalt av de helseskadelige stoffene man finner i vanlig bensin. Passer utmerket for påhengsmotorer, motorsager, gresstrimmere og andre motorredskap med 2-takts motor, hvor man etterstreber en jevn gange, høy driftssikkerhet og et bra arbeidsmiljø.
  299,-
  Kjøp
  Blåtind Alkylatbensin 2T miljøbensin 5 l
 • Blåtind Alkylatbensin 4T miljøbensin 5 l

  Blåtind Aktylatbensin er en meget ren bensin som inneholder minimalt av de helseskadelige stoffene man finner i vanlig bensin. Passer utmerket for påhengsmotorer, gressklippere, jordfresere og andre motorredskap med 4-takts motorer hvor man etterstreber en jevn gange, høy driftssikkerhet og et bra arbeidsmiljø. Kan også benyttes til 2-taktsmotorer, dersom man ønsker å blande i oljen selv.
  389,-
  Kjøp
  Blåtind Alkylatbensin 4T miljøbensin 5 l

  Gearoljepumpe Multi Brand

  Gearoljepumpe med adapter som gjør at den passe til oljeflasker med ulik størrelse på tut.
  199,-
  Kjøp
  Gearoljepumpe Multi Brand

  Liqui Moly Pumpe for 1 l girolje

  Plastpumpe inkl. Universell slange og adapter for fylling av girolje.
  379,-
  Kjøp
  Liqui Moly Pumpe for 1 l girolje

  Nano Extract Marine Lube 250 ml Spray

  Marine Lube er et ikke-fettete smart smøremiddel utviklet for ulike bevegelige deler på båten, fra motor til dekksutstyr og rigg, noe som gir optimale friksjonshindrende egenskaper. Den supertynne beskyttelsesfilmen tiltrekker seg ikke støv, skitt og andre forurensninger. Videre har den gode anti-rust egenskaper.
  419,-
  Kjøp
  Nano Extract Marine Lube 250 ml Spray
 • CRC 5-56 spray

  Universal servicespray. Løsner rustne deler. Fortrenger fuktighet, muliggjør oppstart av våte motorer, hindrer elektrisk feil. Smører, stopper piping og hvining, frigjør sammenrustede mekanismer. Beskytter metaller mot fuktighet og etsende atmosfære og hindrer rust.
  Fra 59,-
  Kjøp
  CRC 5-56 spray

  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml

  Smøremiddel spesielt utviklet for maritimt miljø. Parafinolje og en multippel organisk inhibitor som hindrer rust og korrosjon ved å fortrenge og stenge ute fuktighet og ved å danne en kontinuerlig beskyttelse mot vann og oksygen. Den oljeaktige, nesten usynlig filmen med CRC 6-66 smører og trenger inn i de fineste porer og sprekker i overflater.
  179,-
  Kjøp
  CRC 6-66 Marine service spray 250 ml

  CRC ECO Leak Finder 500 ml

  CRC Lekkasjefinner oppdager lekkasjer og årsak til trykkfall raskt og effektiv. Til bruk ved alle typer gasser, brannfarlige som giftige, LPG kjølevæsker, trykkluft etc. Setter ikke flekker og reagerer ikke med plastikk, stål, aluminium kopper etc. Ikke brennbar, ikke korroderende, ikke giftig. Stabil og sikker.
  189,-
  Kjøp
  CRC ECO Leak Finder 500 ml

  CRC Multilube aerosol 500 ml

  Et smøremiddel med god penetreringsevne og ekstremt god bestandighet mot vannsprut. CRC Multilube har et blått, gjennomsiktig utseende og drypper ikke. Til bruk på de vanligste friksjonspunkter på båter, biler, campingvogner og hjemme. Sprayes på som olje og omdannes til fett.
  189,-
  Kjøp
  CRC Multilube aerosol 500 ml
 • CRC Wipes Multipurpose 50 stk

  Profesjonelle kraftige rensekluter for fjerning av olje, fett, maling, blekk og lim.
  169,-
  Kjøp
  CRC Wipes Multipurpose 50 stk

  Owatrol Olje spray ruststopp 300 ml

  Owatrol Olje er en svært allsidig olje med dyp penetrering og rask lufttørking, egnet for bruk både alene og som en tilsetning til maling. Når den brukes selvstendig, gir den en hard, fleksibel overflate som effektivt fordriver fuktighet og luft fra rustent metall, samtidig som den stopper rustutvikling. På treverk trenger den inn i porene og forebygger malingavflassing. Når den blandes med olje- eller alkydbasert maling, forbedrer den malingens åpentid, flyt og hefteevne, uten å påvirke malingens utseende eller tørketid, i motsetning til andre tynningsmidler.
  259,-
  Kjøp
  Owatrol Olje spray ruststopp 300 ml

  Owatrol Olje antirust 0,5 l

  Owatrol olje er en unik tilsetning for maling som forenkler påføringen under utfordrende værforhold. Når den blandes med oljebasert maling eller lakk, forbedrer Owatrol Olje finishen ved å redusere eller eliminere penselstriper samtidig som den forlenger åpentiden. I motsetning til andre tynnere, gir Owatrol Olje økt elastisitet og sikrer langvarig holdbarhet uten risiko for avskalling.
  239,-
  Kjøp
  Owatrol Olje antirust 0,5 l

  CRC Easy Seal 50 ml

  Et hvitfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på gjengede koblinger. Tillater reposisjonering av gjengeforbindelsen. Lett å demontere med vanlig verktøy, selv etter noen år. Passer for gjengeforbindelser opp til 3"(DM80).
  299,-
  Kjøp
  CRC Easy Seal 50 ml
 • CRC Fast Stick spraylim aerosol 500 ml

  Hurtigheftende, ikke-klorert spraylim. Denne spesialformuleringen gir umiddelbart "grep", som gjør at den kan belastes før full herdestyrke er oppnådd.
  329,-
  Kjøp
  CRC Fast Stick spraylim aerosol 500 ml

  CRC Merkepenn

  Merkepenner til ulike overflater. Egner seg godt til merking av teine og garn dobber.
  79,-
  Kjøp
  CRC Merkepenn

  CRC Power Stick aerosol 500 ml

  Kraftig lim, formel uten metylenklorid eller andre klorerte løsemidler. Gir sterk vedheft på mange forskjellige underlag: sponplater og betong, isolasjonsmaterialer, lær, papir, tre, metall, plast og gummi.
  349,-
  Kjøp
  CRC Power Stick aerosol 500 ml

  CRC Soft lock 50 ml

  Et blåfarget gjengeforseglingsmiddel utviklet for å motstå moderate skjærkrefter på midlertidig gjengede koblinger. Nokså lett å demontere med vanlige verktøy. Egnet for gjengeforbindelser fra M5 till M16.
  579,-
  Kjøp
  CRC Soft lock 50 ml
 • CRC Multipurpose Grease tub 100 ml

  CRC Multi Grease er et litiumsmørefett for ekstremt trykk, som beskytter rulleelement- og glidekontaktlagre i alle vanlige hastighetsområder. Smørefettets formel gjør det egnet for bruksområder der støtbelastning og vibrasjoner forekommer. Det beskytter godt mot korrosjon, og tåler forhold med svært høyt trykk.
  109,-
  Kjøp
  CRC Multipurpose Grease tub 100 ml

  Tec7 Xilicon 400ml aerosol

  XILICON kan brukes til montering av rør og muffer, samt vedlikehold og beskyttelse av elektriske komponenter, batteripoler, gummiprofiler, hengsler, låser, etc. mot fuktighet og oksidasjon. Den gir effektiv overflatebeskyttelse på metall, gummi, tre, lær, plast, lakkerte og malte overflater, tekstiler, vinyl, etc., og gjør gummi og lær myke og smidige, samt vind- og værbestandige.
  259,-
  Kjøp
  Tec7 Xilicon 400ml aerosol

  CRC Pumpsprayer 1 l

  Håndspray egnet for de fleste CRC-rengjørings- og avfettingsmidler. Sprayeren settes under trykk ved bruk av den integrerte håndpumpen for å levere en jevn produktstrøm og et jevnt spraymønster.
  619,-
  Kjøp
  CRC Pumpsprayer 1 l

  CRC Lynlim Quick Fix 20 g

  Transparent lynlim for STERK og RASK liming av ikke-strukturelle deler. Binder plast og stål. Akkurat tilstrekkelig herdetid for å tillate posisjonering.
  279,-
  Kjøp
  CRC Lynlim Quick Fix 20 g
 • Sea Water Cooler Cleaner Systemrens

  Sea Water Cooler Cleaner er et grønt alternativ av systemrens, ufarlig for mennesker, dyr og natur. Det er biologisk og 100% grønt og nedbrytbart. Det er spesielt effektivt til varmevekslere som bruker sjøvann som kjølemedium. Når sjøvann blir brukt som kjølemedium vil det gi saltavleiringer over tid, dette setter ned kjøleeffekten på varmevekslerne og kan derfor ha stor innvirkning på motorens levetid.
  Fra 299,-
  Kjøp
  Sea Water Cooler Cleaner Systemrens

  Blue Wave Gjengefett

  Blue Wave PTFE-basert smøremiddel for gjenger. Vannavvisende, smørende og hindrer gjengene i å skjære seg. Tåler temperaturer fra -50 til +200 grader C. Tube 50 gram.
  729,-
  Kjøp
  Blue Wave Gjengefett

  SystemRens 1 l

  Motorrens brukes til rens av alle typer varme- og kjølesystemer.
  259,-
  Kjøp
  SystemRens 1 l

  TK Smørespray TK3, teflon

  Special Dry Lubricant Spray TK3 Teflon er et teflonbasert tørrsmøremiddel/pulver som danner en beskyttende film med høy slitestyrke og motstand. Det bevarer også de behandlede deler fra korrosjon og rustdannelse. Ideell i et marint miljø med sine vedhefts- og vannavstøtende egenskaper.
  379,-
  Kjøp
  TK Smørespray TK3, teflon
 • Autosol Rust Ex, rustfjerner

  Efektivt middel som fjerner korrosjon, oksidering og belegg på de fleste flater. Kombinasjonen av aktive kjemiske kvalitetsingredienser gjør at selv den mest gjenstridige korrosjonen og oksideringen forsvinner, også varmemisfarging på rustfritt stål. Den unike formelen rengjør ikke bare overflaten, men gir også metallet sin naturlige korrosjons- og oksideringsmotstand tilbake, noe som gjør middelet ekstra velegnet for produkter som er mye utendørs.
  179,-
  Kjøp
  Autosol Rust Ex, rustfjerner

  TK Smørespray TK7 Pro beskyttende

  Den beskytter og hindrer utstyr som opererer utendørs fra å fryse, som kjettinger, kabler, muttere, bolter, mekaniske deler og gjengede forbindelser. Den inneholder ikke silikoner og er ideell for båtliv, på verkstedet eller i hjemmet.
  399,-
  Kjøp
  TK Smørespray TK7 Pro beskyttende

  Blåtind Aceton 1 l

  Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
  189,-
  Kjøp
  Blåtind Aceton 1 l

  Blåtind Fritidsparafin 4 l

  Meget god spesialrenset parafin som gir en luktfri og veldig ren forbrenning spesielt for kokeapperater, komfyr og varmeapperater.
  249,-
  Kjøp
  Blåtind Fritidsparafin 4 l
 • Blåtind Fin fyr 1 l

  Kemetyl er brennvæsken som ikke soter ned kokeutstyret. Produktet brukes i alle typer spritkjøkken og under fonduegryter. Fin fyr er helt luktfri og er et utmerket valg for kokeapparater som drives av rødsprit.
  79,-
  Kjøp
  Blåtind Fin fyr 1 l

  Star Brite Anti Freeze Frostvæske pink 3,8 l

  Frostbeskyttelase for toalett, ferskvannssytemer, motor konservering mm.
  259,-
  Kjøp
  Star Brite Anti Freeze Frostvæske pink 3,8 l
 • Liqui Moly Marine Antifreeze konsentrat 5 l

  En meget god frosvæske fra Liqui Moly.
  679,-
  Kjøp
  Liqui Moly Marine Antifreeze konsentrat 5 l

  Blåtind Tennvæske 1 l

  Tennvæske er et hjelpemiddel for opptenning av grill, utepeis og bål. Ren og luktsvak petroleumsbasert tennvæske beregnet kun til utendørs bruk.
  72,-
  Kjøp
  Blåtind Tennvæske 1 l
 • Bio Protect 2 Dieseldyrbeskytter

  Bio Protect 2 til bruk mot dieseldyr.
  Fra 339,-
  Kjøp
  Bio Protect 2 Dieseldyrbeskytter

  Blåtind White Spirit Lavaromat 4 l

  Blåtind lavaromatisk White Spirit er en klar, fargeløs væske med svak egenlukt. Lavaromatisk White Spirit har de samme bruksområder som vanlig White Spirit, men har høyere flammepunkt og svakere lukt.
  279,-
  Kjøp
  Blåtind White Spirit Lavaromat 4 l

  Blåtind Fin fyr 4 l

  Blåtind Fin Fyr Bioetanol til innendørspeiser uten skorstein, og spritapparater til blant annet båt. Brenner med klar rød/gul flamme. Soter minimalt. Inneholder: Bitrex.
  289,-
  Kjøp
  Blåtind Fin fyr 4 l

  Blåtind Saltsyre 1 l

  Gul væske med stikkende lukt. Brukes til avsyring av mur, vask av murgulv, justering av PH verdi i hagebassenger og svømmebasseng samt irring av kobber. Fjerner også skjell og rur på bunnstoff, drev/undervannshus.
  139,-
  Kjøp
  Blåtind Saltsyre 1 l
 • Cleanline Antifreeze Green ready to use 1 l

  Frostvæsken er ferdigblandet og klar til bruk. Egner seg godt til bruk i tyngre kjøretøy som lastebil, buss, anleggs- og landbruksmaskiner. Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010, Mercedes-Benz 325.0. Møter kravspesifikasjonene til VAG TL 774 C,G-11, MAN 324 NF, BMW GS 94000 og General Motors GME L1301. Bør ikke blandes med andre typer frostvæsker. Skiftintervall: Følg anvisningene i bilens brukerhåndbok. Ved etterfylling, sørg for å bruke samme type frostvæske. Tåler frost ned til ca.-40°C.
  59,-
  Kjøp
  Cleanline Antifreeze Green ready to use 1 l

  Blåtind White Spirit Lavaromat 1 l

  Blåtind lavaromatisk White Spirit er en klar, fargeløs væske med svak egenlukt. Lavaromatisk White Spirit har de samme bruksområder som vanlig White Spirit, men har høyere flammepunkt og svakere lukt.
  79,-
  Kjøp
  Blåtind White Spirit Lavaromat 1 l
 • Blåtind Frostvæske kons rød LL 4 l

  Blåtind Long Life 774 G frostvæske kan anbefales til alle typer vannavkjølte forbrenningsmotorer. Er spesielt anbefalt for Hi-Tech motorer hvor høy temperatur og aluminiumbeskyttelse er anbefalt. Inneholder ikke nitrater, aminer eller fosfater (NAP fri). Møter spesifikasjonene til ASTM D3306 og BS6580-2010. Møter alle spesifikasjone til VAG, TL774 G. G12++ , Mercedes-Benz 325,5, MAN 324 Type Si-OAT.
  279,-
  Kjøp
  Blåtind Frostvæske kons rød LL 4 l

  Blåtind Frostvæske Rød Long Life Ferdigblandet 774 D-F 1 l

  Blåtind Frostvæske Ferdigblandet Rød 774 D-F er ferdig blandet og klar til bruk. Den har utmerket og langvarig korrosjonsbeskyttelse takket være de organiske tilsetningsstoffene (OATs). Forstbeskyttelse helt ned til – 40 °C. Utmerket korrosjonsbeskyttelse for motorer med aluminiumkomponenter. Frostvæsken inneholder ikke silikater, fosfater eller nitritt.
  59,-
  Kjøp
  Blåtind Frostvæske Rød Long Life Ferdigblandet 774 D-F 1 l

  Blåtind Kondensfjerner 0,5 l

  Blåtind Kondensfjerner er utviklet for å forhindre problemer med dannelse av kondensvann og ising i drivstoffsystemer i bensinmotorer. Utmerket også til å forhindre ising i trykkluft bremsesystemer.
  79,-
  Kjøp
  Blåtind Kondensfjerner 0,5 l
 • Blåtind Frostvæske kons FA452 Oransje 4 l

  Blåtind Frostvæske Konsentrat Oransje er en premium frostvæske basert på organiske additiver (OAT) som gir frostbeskyttelse året rundt og utmerket korrosjons-, fryse- og kokebeskyttelse.
  399,-
  Kjøp
  Blåtind Frostvæske kons FA452 Oransje 4 l
Solution by DOTS as | Powered by Flexis