Sortering:
 • Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Denne pakken inneholder de viktigste komponentene for å komme i gang med et autopilotsystem i en båt under 10 meter med utenbordsmotor og mekanisk kabelstyring. Utstyret kobles til en kompatibel Lowrance, Simrad eller B&G kartplotter/multifunksjonsskjerm via NMEA2000-nettverk. Den er perfekt for mindre fartøy med begrenset plass ved roret. Angi kursen, styr til et veipunkt, eller følg en forhåndsdefinert rute rett fra kartplotteren. En dashbordmontert auto/standby-knapp gjør det lett å aktivere autopiloten, eller ta manuell kontroll over styringen på et øyeblikk.
  23.409,-
  Kjøp
  Simrad NAC-1 autopilotpakke for kabelstyring

  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-2 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på opptil 10 meter (35 fot).
  23.009,-
  Kjøp
  Simrad NAC-2 Core Pack grunnpakke for autopilot
 • Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot

  Simrad NAC-3 Core Pack inneholder grunnkomponentene du trenger for å installere autopilotsystem i båten din. Bare legg til en drivenhet som passer til styresystemet ditt, og en dedikert autopilotkontroller eller multifunksjonsskjerm. Pakken er laget for rorstyrte båter på over 10 meter (35 fot).
  33.779,-
  Kjøp
  Simrad NAC-3 Core Pack grunnpakke for autopilot
 • Simrad / B&G RF40 rorgiver

  Rorindikatorgiver til bruk sammen med Simrad NAC-1 og NAC-2 autopilotcomputere. RF40 sørger for presis måling av rorets vinkel, og gir informasjonen videre til autopilotcomputeren.
  4.529,-
  Kjøp
  Simrad / B&G RF40 rorgiver

  Simrad PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot

  Hydraulisk autopilotpumpe for båter opptil 35 fot. Pumpen passer til bruk sammen med NAC-2 autopilotprosessor. Leveres med 3 x ORB-5 til 9/16 UNF-koblinger.
  10.209,-
  Kjøp
  Simrad PUMP-2 hydraulikkpumpe for autopilot

  Simrad NAC-1/NAC-2 strømkabel

  2 meter lang strømkabel til Simrad NAC-1 og NAC-2 autopilotcomputere.
  539,-
  Kjøp
  Simrad NAC-1/NAC-2 strømkabel
 • Simrad SteadySteer autostrømbryter til autopilot

  Simrad SteadySteer gir deg mulighet til å styre båten manuelt, også når autopiloten er aktivert. Du får umiddelbar, manuell kontroll over fartøyet gjennom svinger, uten å deaktivere autopiloten. SteadySteer kobler automatisk ut autopiloten når du svinger fartøyet manuelt, og kobler deretter inn autopiloten på nytt når du har opprettet en ny styrekurs. Ingen tastetrykk, ingen alarmer – bare sving med rattet fra styreposisjonen.
  6.089,-
  Kjøp
  Simrad SteadySteer autostrømbryter til autopilot

  B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Svært nøyaktig. Små, trinnvise justeringer gir jevn automatisk styring.
  Kraftig. Den maksimale utgangseffekten på 150 kg/m gir fremragende ytelse selv under tunge belastninger. Denne veier kun 12 kg og vil ikke sinke deg.
  31.939,-
  Kjøp
  B&G DD15 drivenhet til seilbåt

  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  Med Simrad-autopilot, angi kursen og få tilgang til avanserte pilotmoduser med den intuitive AP44-autopilotkontrolleren, som har en 4,1-tommers fargeskjerm og et betjeningshjul.
  42.979,-
  Kjøp
  Simrad AP44 VRF autopilotpakke m/NAC-3

  B&G Triton autopilotkontroller

  Autopilotkontroll utformet spesielt for sjøfolk. Dette intuitive tastaturet for autopilotkontroller kan kombineres med en B&G Triton-skjerm for å opprette en autopilotkontroller med full funksjonalitet. Med B&Gs Intelligent Sail Steering-funksjonalitet kan du styre til en kompassretning eller automatisk opprettholde en angitt sann eller relativ vindvinkel i vindmodus. Smart Maneuver kontrollerer slagvending med et enkelt tastetrykk, et perfekt verktøy når du seiler med et lite mannskap. Når du kobler til en kompatibel kartplotter, styrer navigasjonsmodusen til veipunktet eller ruten som er valgt.
  4.899,-
  Kjøp
  B&G Triton autopilotkontroller
 • Simrad RF25N rorgiver med Micro-C-kontakt

  ±120° måling. Presis og nøyaktig ned til ±0,5° SimNet / NMEA 2000-tilkobling. 5,5 m festet kabel.
  4.529,-
  Kjøp
  Simrad RF25N rorgiver med Micro-C-kontakt

  Simrad / B&G RF300 rorgiver

  Simrad / B&G RF300 rorgiver bidrar til jevn og nøyaktig automatisk styring ved å fastslå rorvinkelen. Den skal brukes som en del av et autopilotsystem på båter med innenbordsmotorer.
  4.069,-
  Kjøp
  Simrad / B&G RF300 rorgiver
 • WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon

  Ta kontrollen over autopiloten uansett hvor du er om bord, med denne brukervennlige trådløse fjernkontrollen i lommestørrelse. Passer utmerket for alle typer motor- og fiskebåter. Enkel prosess for å koble inn eller ut gir deg muligheten til å kontrollere retningen, med kursendring på 1 eller 10 grader, fra 30 m unna den vanntette Bluetooth-basestasjonen. Opptil fire fjernkontroller kan parkobles med basestasjonen, og de er enkle å tilpasse og koble til eksisterende systemer.
  6.799,-
  Kjøp
  WR10 trådløs fjernkontroll og BT1 basestasjon

  Simrad OP12 autopilotkontroller

  Den kablede fjernkontrollen OP12 kan sammenkobles med den digitale skjermen IS42 for å opprette en frittstående autopilotkontroller, eller brukes som et dedikert autopilottastatur for Simrad-multifunksjonsskjermer. Tastaturet passer til lavprofilutformingen av instrumentene og skjermene våre, og integreres sømløst med alle ror.
  4.909,-
  Kjøp
  Simrad OP12 autopilotkontroller

  Simrad AP44 autopilotkontroller

  Klar sikt og intuitiv kontrollAP44 kombinerer en fargeskjerm med enkelt tastatur og betjeningshjul. Dette intuitive grensesnittet gir en klar oversikt over autopilotstatusen og enkel tilgang til alle funksjoner.
  8.419,-
  Kjøp
  Simrad AP44 autopilotkontroller
Solution by DOTS as | Powered by Flexis