Sortering:
 • Quick Totem TM3 1100 vinsj 800 W 24V

  Totem TM3 1100 er en elektrisk 24V vinsj fra Quick. Den tar taunok og base i blankpolert syrefast stål.
  16.400,-
  Kjøp
  Quick Totem TM3 1100 vinsj 800 W 24V

  Andersen Winch standard

  Små båter trenger kvalitetsvinsjer like mye som store båter. Mannskapet på små båter må også økonomisere bruken av krefter, og trenger enkel håndtering av skjøter. ANDERSEN vinsjen har kompromissløs kvalitet. Produsert i syrefast stål, med Power Rib gir enkel skjøting i alle forhold.
  Fra 2.499,-
  Kjøp
  Andersen Winch standard

  Andersen Vinsjfett tube à 0,075 liter

  Vi anbefaler på det sterkeste å alltid bruke ANDERSEN vinsj fett når du smører vinsjen. ANDERSEN vinsj fett er et høykvalitets silikon / Teflon fettprodukt. De fleste andre typer fett, inkludert "marine fett" er ikke egnet for smøring av vinsjer. Uegnede fettprodukter kan forårsake funksjonsfeil, som kan resultere i alvorlige skader for brukeren og andre.
  239,-
  Kjøp
  Andersen Vinsjfett tube à 0,075 liter

  Andersen Winch Full Stainless

  ANDERSEN Self-Tailing vinsjer forlenger levetiden på dine skjøter og fall, og vinsjen selv, siden Power Rib’ene og den glatte overflaten på tromlen trenger færre tørn på vinsjen sammenlignet med andre vinsjer. Selvskjøteren er designet for å håndtere en rekke forskjellige dimmensjoner på fall og skjøter, noe som muliggjør variert bruk og gir deg et større utvalg produkter å velge blant, uansett hva du seiler. Spesielt for ANDERSEN vinsjer er muligheten til å titanium-coate din vinsj i bronse eller messing, som matcher klassiske båter. Det betyr at din ANDERSEN vinsj aldri vil vise slitasje eller aldring.
  Fra 7.049,-
  Kjøp
  Andersen Winch Full Stainless
 • Service Kit Andersen vinsjer

  Andersen reservedelskit er et must for optimalt vedlikehold av vinsjene. Inneholder de vanligste reservedeler til hver vinsj. Vasking og smøring av vinsjen bør foretaes minst hvert 2. år, hvert år for regattabåter.
  Fra 399,-
  Kjøp
  Service Kit Andersen vinsjer
Solution by DOTS as | Powered by Flexis