• Seldén Spinnakerbom KIT A

  Seldén spinnakerbommer i aluminium levert i byggesett. Settene leveres med det ene beslaget ferdig montert, mens det andre monteres etter at rørlengden er tilpasset. Alle seksjonene finnes i to lengder. Vær nøye med å velge rett profil ut i fra båtens deplasement og rettende moment.
  Fra 5.299,-
  Kjøp
  Seldén Spinnakerbom KIT A

  Spinlock Avlaster XTR

  En helt ny avlaster fra Spinlock
  1.949,-
  Kjøp
  Spinlock Avlaster XTR

  Spinlock Avlaster XCS

  XCS er bygget over samme prinsipp som XTS, men med sideplater i aluminium. Den passer derfor spesielt godt i utsatte områder eller under høy belastning og mye bruk, som f.eks. lensetakler. Innmat og deler er de samme som for XTS. Kan utrustes med cam for opp til 16 mm tau.
  Fra 3.599,-
  Kjøp
  Spinlock Avlaster XCS
 • Spinlock Rorkultforlenger E-serie

  Unik styringspresisjon!
  Fra 2.449,-
  Kjøp her
  Spinlock Rorkultforlenger E-serie
 • Skjøtearm med cleat RF7

  Ronstans skjøtearm har mange unike egenskaper for rask, presis trimming og låsing. Vinkelen på aluminiumsarmen kan justeres for best mulig kontroll. Skjøtelåsen og skjøteløperen kan monteres opp ned hvis en foretrekker å løse ut ved en nedover bevegelse. To rader av kulelagre støtter armen, og stoppere begrenser rotasjonen til 260°. Hvis ønskelig, kan stopperne fjernes for 360° rotasjon. Et innovativt tikkesystem i basen kan brukes for å gi motstand til rotasjonen, men kan også skrues av for fri rotasjon. Denne egenskapen er spesielt nyttig for å forhindre skjøtearmen i å falle ned i le. Svivel og fjær er tilpasset Ronstan Orbit Ball Bearing og Ratchet blokker.
  2.249,-
  Kjøp
  Skjøtearm med cleat RF7

  Seldén rodkick 05/1150 med fjær

  Forenkler seilhåndteringen ved reving og hindrer bommen i å falle ned i cockpit.
  5.199,-
  Kjøp
  Seldén rodkick 05/1150 med fjær
 • Backstay Flicker

  Akterstagsspile som monteres på brøkdelsriggede båter med bakovervinklede salingshorn. Spilen løfter akterstaget fritt fra "Fat head" seil og gir seilet fri passasje i slaget.
  Fra 2.549,-
  Kjøp
  Backstay Flicker

  Spinlock Avlasterblokk

  Kan festes direkte i relingslisten eller et pad-eye. Stroppen gjør at blokken kan rotere fritt eller ligge flatt på dekket. BRS har en velprøvet cam-profil som klarer opp til 20 % av blokkens SWL. Rullelageret gir jevn rotasjon ved lave belastninger, men er likevel svært effektivt.
  Kamfunksjonen forhåndsinnstilles i en av tre innstillinger:
  Fra 2.249,-
  Kjøp
  Spinlock Avlasterblokk

  Spinlock Skjøteløper BE

  Selvjusterende skjøteløper med superb ny lavprofilløsning. Perfekt for å holde orden på kontrolliner, og holde de unna ting de kan henge seg fast i. Sterkt anbefalt for hyttetak og fordekk der tau løper mellom to faste punkter med liten eller ingen horisontal eller vertikal vinkel. En god løsning for å guide et ekstra tau til cockpit, cleat eller avlaster når alle bryteblokkene er opptatt. Selvjusterende. Festes med en skrue. Rustfri innsats for redusert slitasje. Avrundet profil som ikke henger seg opp i ting.
  Fra 129,-
  Kjøp
  Spinlock Skjøteløper BE

  Ronstan C-cleats

  C-CLEAT Carbonfibercleat
  Fra 379,-
  Kjøp
  Ronstan C-cleats
 • Andersen Vinsjhåndtak

  Andersen vinsjhåndtak er produsert i høy kvalitet i syrefast stål. Det nye Andersen race vinsjhåndtaket har en unik låsemekanisme som enkelt åpnes med en hånd. I tillegg er den lett å sette på vinsjen uten at låsen behøver åpnes.
  Fra 1.149,-
  Kjøp
  Andersen Vinsjhåndtak

  Ronstan Vinsjhåndtak

  Vinsjhåndtak fra Ronstan med One-Grip håndtak.
  Fra 2.649,-
  Kjøp
  Ronstan Vinsjhåndtak

  Ronstan Two-speedsystem

  Ronstan two-speed storseilskjøtesystemer tillater både grov- og fintrim i et enkelt skjøtesystem. Systemet gir mulighet for fintrimming av storseilet på kryss ved at en av skjøteendene sitter i skjøtelåsen. Ved å bruke begge skjøteendene kan storseilet taes raskt inn i merkerundingene.
  Fra 14.500,-
  Kjøp
  Ronstan Two-speedsystem
 • Furlex rullesystem

  Den fjerde genrasjon Furlex er en kompromissløs videreutvikling av verden mest solgte rullesystem. Med en forbedret konstruksjon i kombinasjon med nytekning tar vi ikonet Furlex inn i fremtiden.
  Fra 24.200,-
  Kjøp
  Furlex rullesystem

  - 3%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis