Sortering:
 • Hempel Brilliant Gloss

  Type: En-komponent alkyd høyglans maling.
  Fra 449,-
  Kjøp
  Hempel Brilliant Gloss

  Hempel Multicoat

  1-komponent halvblank alkydoljemaling som egner seg både til grunning og toppstrøk. Den har god dekkevne og strykbarhet og er motstandsdyktig overfor sollys, saltvann og søl av mineraloljer. Kan kun brukes over vannlinjen. Brukes som mellomstrøk eller toppstrøk på områder over vannlinjen. Egnet på både tre og stål
  Fra 279,-
  Kjøp
  Hempel Multicoat

  Seajet 122 Brilliance Topcoat maling

  Seajet 122 Brilliance er en høyglans en-komponent maling som er lett å påføre, og gir en slitesterk finish. Den er motstandsdyktig mot mindre støt. Malingen kan males direkte på glassfiber. Tre, stål og aluminium må grunnes med Seajet 012 Universal Primer før påføring av 112 Brilliance.
  499,-
  Kjøp
  Seajet 122 Brilliance Topcoat maling

  Hempel Non-Slip Deck Coating 0,75 l

  Hempels Non-Slip Deck Coating er et hurtigtørkende og sklisikkert mellomstrøk eller toppstrøk med granulater. For bruk på innvendig og utvendig overflater over vannlinjen. Passer til treverk, stål og glassfiber.
  479,-
  Kjøp
  Hempel Non-Slip Deck Coating 0,75 l
 • Seajet 132 Polyurethane Finish maling

  Seajet 132 Polyurethane Finish er et høyglans to-komponent maling, som gir en ekstra slitesterk finish. Malingen kan males direkte på glassfiber. Tre, stål og aluminium må grunnes med Seajet 012 Universal Primer før påføring av 112 Brilliance.
  1.099,-
  Kjøp
  Seajet 132 Polyurethane Finish maling

  Jotun Shipolin skipsmaling

  Jotun Shipolin er en maling til trebåter. Det er en en-komponent skipsmaling med gode påføringsegenskaper ved bruk av pensel eller rull.
  Fra 269,-
  Kjøp
  Jotun Shipolin skipsmaling

  Hempel Anti-Slip Pearls hvit 50 g

  Type: Polyetylen partikler som gir sklisikkert underlag.
  99,-
  Kjøp
  Hempel Anti-Slip Pearls hvit 50 g
Solution by DOTS as | Powered by Flexis