Sortering:
 • Hempel Classic Varnish 0,75 l

  Type: Blank polyuretan klarlakk med UV filter.
  329,-
  Kjøp
  Hempel Classic Varnish 0,75 l

  Seajet 120 UV Varnish lakk 0,75 l

  Seajet 120 UV Varnish er en enkomponent høyglanslakk til bruk på tre. Den gir et vakkert, klassisk utrykk med en blank overflate som beskytter treverket mot sollys og salt. Lakken inneholder UV-absorbenter, som gjør lakken mer holdbar.
  369,-
  Kjøp
  Seajet 120 UV Varnish lakk 0,75 l

  Hempel Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  Type: Blank uretan klarlakk med UV filter.
  339,-
  Kjøp
  Hempel Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish lakk 1 l

  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish er en tokomponent høyglanslakk til bruk på tre. Den gir et vakkert, klassisk utrykk med en blank overflate, som beskytter treverket mot UV-stråling og salt. Lakken er også svært slitesterk mot mekainsk slitasje og kjemikalier.
  1.049,-
  Kjøp
  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish lakk 1 l
 • Hempel Dura-Satin Varnish 0,75 l

  Type: Silkematt uretan klarlakk med UV filter.
  319,-
  Kjøp
  Hempel Dura-Satin Varnish 0,75 l

  Hempel Favourite Varnish

  Type: Blank polyuretan klarlakk med UV filter.
  Fra 319,-
  Kjøp
  Hempel Favourite Varnish

  Hempel Wood Impreg

  Type: Blank alkydolje for impregnering av tre.
  Fra 239,-
  Kjøp
  Hempel Wood Impreg

  Hempel Teak Oil

  Type: Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak.
  Fra 269,-
  Kjøp
  Hempel Teak Oil
 • Hempel Teak Cleaner 750 g

  Type: Pulver som blandes med vann og renser/frisker opp Teak.
  269,-
  Kjøp
  Hempel Teak Cleaner 750 g

  Owatrol Deks Olje D1 matt

  Dypt penetrerende treolje som metter og impregnerer treverket ved å erstatte oljene treet har mistet og samtidig gjør det svært motstandsdyktig mot vanngjennomtrenging, fukt- og råtedannelse. D1 driver ut fuktighet og luft, trenger seg dypt inn i porene, beriker og stabiliserer treverket og sørger for langvarig beskyttelse av både innendørs- og utendørs treverk.
  Fra 349,-
  Kjøp
  Owatrol Deks Olje D1 matt

  Hempel Teak Colour Restorer 0,75 l

  Type: Alkydolje tilsatt brune pigmenter for farging av Teak.
  289,-
  Kjøp
  Hempel Teak Colour Restorer 0,75 l

  Owatrol Deks Olje D2 høyglans

  Deks olje D2 er en lakklignende, tøff, fleksibel og slitesterk finish som forsterker den naturlige skjønnheten i treverket. Jo flere strøk som påføres av DEKS OLJE D2 desto høyere glansfinish. For å oppnå den høyblanke finishen må du olje 6 strøk med 12-24 timers mellomrom.
  Fra 419,-
  Kjøp
  Owatrol Deks Olje D2 høyglans
 • Owatrol Edelolje høyglans

  Edelolje er en kombinasjon av Deksolje D1 og D2, og er ideell for påføring på eksotiske treslag, hvor de utmerkede penetrerende (D1) og filmbyggende (D2) egenskapene sikrer beskyttelse over lang tid. Edelolje har en eksepsjonell holdbarhet og motstand mot forvitring, og er derfor det perfekte valg for områder med høy slitasje. Med den høyglansede overflaten forsterker Edelolje det naturlige utseendet og skjønnheten til treverket.
  Fra 319,-
  Kjøp
  Owatrol Edelolje høyglans

  Snappy Teak-NU sett 2 x 946 ml

  Et friskt og gyldent teakdekk gjør at hele båten skinner. For å opprettholde fargen og beskytte teakdekket er riktig vedlikehold essensielt. Snappy Teak - Nu gjenoppfrisker teaken, og får det til å se ut som den er ny. Har ditt teakdekk blitt grått og trist, kan du med Snappy Teak - Nu enkelt få tilbake det vakre utseende fra dekket var nytt. Prosessen er enkel, og krever ingen pussing. Etter behandling anbefaler vi å impregnere med en teak sealer.
  659,-
  Kjøp
  Snappy Teak-NU sett 2 x 946 ml

  Owatrol Teakolje matt

  Owatrol Teakolje er en blanding av Owatrol olje og høykvalitets Teakolje for teak og andre eksotiske treslag. Den beskytter og styrker den naturlige skjønnheten i treverket. Teakolje er en dypt penetrerende og klar olje, som gir et rikt varmt utseende til enhver behandlet treoverflate. Kan brukes både inne og ute. Teakolje erstatter de naturlige tapte oljer i forvitringsprosessen ved utvendig treverk.
  Fra 229,-
  Kjøp
  Owatrol Teakolje matt

  Respect Deep Coat nr 1

  Alt treverk bør mettes med olje før topfinish legges på. Dette er en meget penetrerende impregneringsolje til bruk utvendig og innvendig i båten. Gir en silkematt overflate før behandling med Top Coat nr.2.
  229,-
  Kjøp
  Respect Deep Coat nr 1
 • Owatrol Marine Deck Sealer klar matt 1 liter

  Deck Sealer er en langtidsvirkende transparent olje som trenger dypt inn i treet og beskytter og fremhever treets struktur. Inneholder UV-filter og gir dermed lengre beskyttelse mot gråning av teak dekk/dørk og treverk. Til alle typer tre, spesielt til harde treslag og edeltre. Gir en matt finish.
  329,-
  Kjøp
  Owatrol Marine Deck Sealer klar matt 1 liter

  Respect Clean Teak 2 x 1 l

  Komplett 2 step teakcleaner sett. Step 1 løsner gammel olje og skitt. Vask så rent med vann og påfør Step 2 mens treverket er vått. Step 2 lysner og nøytralisrer treverket og får frem treverkets farge og glød. Følg foreslåtte tider i bruksanvisning. Ikke etsende og skånsom mot treverket.
  319,-
  Kjøp
  Respect Clean Teak 2 x 1 l

  Owatrol Textrol bryggeolje / terrasseolje

  En dypt penetrerende bryggeolje som fornyer værslitt og tørt utendørstre. Den trenger dypt inn i treverket, gjenoppretter dets naturlige farge og skjønnhet, samtidig som den gir beskyttelse mot fuktighet og UV-stråling. Den skaper en muggresistent finish uten å danne en hinne på overflaten, noe som betyr at den ikke vil sprekke eller flasse.
  Fra 869,-
  Kjøp
  Owatrol Textrol bryggeolje / terrasseolje

  Respect Clean Teak PRO

  Komplett 2 step teakcleaner sett. Meget effektiv og etsende. Step 1 løsner gammel olje og skitt. Vask rent med vann og påfør Step 2 mens treverket er vått. Step 2 lysner og nøytraliserer treverket og får frem treverkets fine farge og glød. Følg bruksanvisningen nøye.
  Fra 239,-
  Kjøp
  Respect Clean Teak PRO
 • Epifanes Blank Klarlakk

  Epifanes Klarlakk er en tradisjonell høyglans énkomponentlakk, laget spesielt for bruk på båt. Lakken er svært fleksibel, og motstandsdyktig mot bevegelser i treverket. UV-filteret hindrer misfarging av treverket.
  Fra 189,-
  Kjøp
  Epifanes Blank Klarlakk

  Epifanes Rapidclear lakk 0,75 l

  Epifanes Rapidclear er en halvblank lakk, som er spesielt godt egnet til bruk på teak og andre oljeholdige tresorter. UV-filter beskytter mot misfarging. Lakken er gjennomsiktig gylden, og fremhever treverkets naturlige utseende. Ønsker du en mørkere farge kan du legge Epifanes Rapidcoat før du legger Rapidclear.
  439,-
  Kjøp
  Epifanes Rapidclear lakk 0,75 l

  Epifanes Rapidcoat lakk 0,75 l

  Epifanes Rapidcoat er en halvblank lakk, som er spesielt godt egnet til bruk på teak og andre oljeholdige tresorter. Lakken har en farge som minner om lys teak. UV-filter beskytter mot misfarging.
  439,-
  Kjøp
  Epifanes Rapidcoat lakk 0,75 l

  Epifanes Woodfinish Gloss teaklakk

  Epifanes Woodfinish Gloss er et produkt laget spesielt til feite tresorter, som for eksempel teak. Den gir svært høy glans, med en vakker blank overflate. Woodfinsh Gloss har UV-filter, og kan brukes både i innvendig og utvendig.
  Fra 329,-
  Kjøp
  Epifanes Woodfinish Gloss teaklakk
 • Epifanes Woodfinish Matt teaklakk 1 l

  Epifanes Woodfinish Matt er et produkt laget spesielt til feite tresorter, som for eksempel teak. Den gir en vakker matt overflate, som fremhever treverkets naturlige utseende. Woodfinsh Matt har UV-filter, og kan brukes både i innvendig og utvendig.
  619,-
  Kjøp
  Epifanes Woodfinish Matt teaklakk 1 l

  Epifanes PP Varnish Extra lakk 2 l

  Epifanes PP Varnish Extra er en profesjonell høyglans tokomponent grunnlakk. Den er spesielt anbefalt som sealer for oljeholdig tre, som for eksempel teak og iroco, men kan brukes på alle treslag.
  1.649,-
  Kjøp
  Epifanes PP Varnish Extra lakk 2 l

  Epifanes Poly-Urethan lakk blank 750 g

  Epifanes Poly-urethan Lakk Blank er en tokomponent lakk med høyglansfinish. Den har UV-filter som beskytter treverket mot misfaring, og kan brukes i både eksteriør og interiør. Lakken er motstandsdyktig mot vær og kjemikalier. Den er også ripebestandig og holder glansen lenge.
  799,-
  Kjøp
  Epifanes Poly-Urethan lakk blank 750 g

  Epifanes Poly-Urethan lakk silkematt 750 g

  Epifanes Poly-urethan Lakk Silkematt er en tokomponent lakk med en nydelig silkemat finish. Den har UV-filter som beskytter treverket mot misfaring. Den kan dermed brukes i både interiør og eksteriør. Den er spesielt godt egnet til gulv- og dørkplater, bord og andre ting som mottar mye slitasje. Lakken er motstandsdyktig mot vær og kjemikalier.
  799,-
  Kjøp
  Epifanes Poly-Urethan lakk silkematt 750 g
 • Epifanes Silkematt Interiørlakk

  Epifanes Interiørlakk er en klar slikematt lakk laget for bruk i innredningen. Den tørker raskt, gir suveren beskyttelse mot alkohol og andre husholdningskemikalier.
  Fra 319,-
  Kjøp
  Epifanes Silkematt Interiørlakk

  Epifanes Classic Mahogany beis 0,5 l

  Epifanes Mahogany Beis tørker raskt og har gode impregnerende egenskaper. Den er spesielt laget for bruk på mahogany, og gir treverket en varm farge. Beisen er basert på linolje og alkyd.
  249,-
  Kjøp
  Epifanes Classic Mahogany beis 0,5 l

  Epifanes Classic Teak beis 0,5 l

  Epifanes Teak Stain er en beis, som tørker raskt og har gode impregnerende egenskaper. Den er spesielt laget for bruk på teak, og gir treverket en pen gylden farge. Beisen er basert på linolje og alkyd.
  249,-
  Kjøp
  Epifanes Classic Teak beis 0,5 l

  Epifanes Teak Olje Sealer 1 l

  Epifanes Teak Oil Sealer er en tradisjonell impregnerende teakolje basert på linolje og alkyd. Den beskytter treverket mot misfarging forårsaket av vær og forurensing, og er ideell til vedlikehold av teakdekk. Den er også super til møbler, håndtak og andre teakprodukter utsatt for høy slitasje. Oljen har en gylden farge, som gir treverket et friskt og pent uttrykk.
  369,-
  Kjøp
  Epifanes Teak Olje Sealer 1 l
 • Epifanes Easy-Flow impregneringsolje 1000 ml

  Epifanes Easy-Flow er et produkt med flere bruksområder. Det er basert på et utvalg av naturlige oljer. Easy-Flow kan brukes som additiv til andre produkter, eller, alene som impregnerende olje.
  389,-
  Kjøp
  Epifanes Easy-Flow impregneringsolje 1000 ml

  Snappy Premium Marine Teak Oil teakolje 950 ml

  Premium Teak Oil er utvinnet fra tungtre som vokser i kina. Oljens unike egenskaper gjør den perfekt til beskyttelse for teakdekk og teakmøbler. Oljen fra treet er blandet med UV-beskyttende midler. Miksturen går så igjennom en polymeriseringsprosess, som gjør at oljen holder opptil 4 ganger lengre enn andre teakoljer.
  509,-
  Kjøp
  Snappy Premium Marine Teak Oil teakolje 950 ml

  Snappy Teak Sealer teakolje

  Snappy Sealer er ingen vanlig teakolje. Den består av en blanding av de fineste teakoljer, mikset med avansert polymer. Når den tørker danner den en effektiv barriere, som gir optimal beskyttelse mot vann og UV-stråling. Den gjør også at skitt preller lettere av.
  Fra 519,-
  Kjøp
  Snappy Teak Sealer teakolje

  Boracol 10_3Bd

  Boracol Special er et svært effektivt impregneringsmiddel som benyttes for å forebygge og bekjempe sopp, alger, mugg, treborende insekter samt mugg og jordslag. Produktet brukes til impregnering av nye og eldre hus, hytter, broer, kirker, båter etc. Anvendes også til terrasser, utemøbler, gjerder, heller, sten etc. Boracol benyttes også på andre materialer enn treverk, for eksempel mur (fasader, kjellere, vaskerom etc) og ulike stensorter (marmor, granitt etc).
  Fra 349,-
  Kjøp
  Boracol 10_3Bd
 • Boracol 15

  Boracol er et svært effektivt impregneringsmiddel som benyttes for å forebygge og bekjempe sopp og insektangrep. Boracol benyttes på treverk og mur (fasader, kjellere, vaskerom etc) til bekjempelse av Ekte Hussopp og insektangrep. Boracol virker ikke mot muggsopper.
  Fra 769,-
  Kjøp
  Boracol 15
Solution by DOTS as | Powered by Flexis