Sortering:
 • Hempel Classic Varnish 0,75 l

  Type: Blank polyuretan klarlakk med UV filter.
  309,-
  Kjøp
  Hempel Classic Varnish 0,75 l

  Seajet 120 UV Varnish lakk 0,75 liter

  Seajet 120 UV Varnish er en enkomponent høyglanslakk til bruk på tre. Den gir et vakkert, klassisk utrykk med en blank overflate som beskytter treverket mot sollys og salt. Lakken inneholder UV-absorbenter, som gjør lakken mer holdbar.
  349,-
  Kjøp
  Seajet 120 UV Varnish lakk 0,75 liter

  Hempel Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  Type: Blank uretan klarlakk med UV filter.
  319,-
  Kjøp
  Hempel Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish lakk 1 liter

  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish er en tokomponent høyglanslakk til bruk på tre. Den gir et vakkert, klassisk utrykk med en blank overflate, som beskytter treverket mot UV-stråling og salt. Lakken er også svært slitesterk mot mekainsk slitasje og kjemikalier.
  999,-
  Kjøp
  Seajet 130 Polyurethane Gloss Varnish lakk 1 liter
 • Hempel Dura-Satin Varnish 0,75 l

  Type: Silkematt uretan klarlakk med UV filter.
  299,-
  Kjøp
  Hempel Dura-Satin Varnish 0,75 l

  Hempel Favourite Varnish

  Type: Blank polyuretan klarlakk med UV filter.
  Fra 299,-
  Kjøp
  Hempel Favourite Varnish

  Hempel Wood Impreg

  Type: Blank alkydolje for impregnering av tre.
  Fra 229,-
  Kjøp
  Hempel Wood Impreg

  Hempel Teak Oil

  Type: Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak.
  Fra 249,-
  Kjøp
  Hempel Teak Oil
 • Hempel Teak Cleaner 750 g

  Type: Pulver som blandes med vann og renser/frisker opp Teak.
  249,-
  Kjøp
  Hempel Teak Cleaner 750 g

  Owatrol Deks Olje D1 matt

  Dypt penetrerende treolje som metter og impregnerer treverket ved å erstatte oljene treet har mistet og samtidig gjør det svært motstandsdyktig mot vanngjennomtrenging, fukt- og råtedannelse. D1 driver ut fuktighet og luft, trenger seg dypt inn i porene, beriker og stabiliserer treverket og sørger for langvarig beskyttelse av både innendørs- og utendørs treverk.
  Fra 329,-
  Kjøp
  Owatrol Deks Olje D1 matt

  Hempel Teak Colour Restorer 0,75 l

  Type: Alkydolje tilsatt brune pigmenter for farging av Teak.
  269,-
  Kjøp
  Hempel Teak Colour Restorer 0,75 l

  Jotun Ravilakk

  Jotun Ravilakk båtlakk er en en-komponent båtlakk til treverk på båter. Jotun Ravilakk har en høy glansgrad og en unik hard overflate som gir god vannmotstand og slitestyrke, men samtidig god fleksibilitet.
  Fra 329,-
  Kjøp
  Jotun Ravilakk
 • Owatrol Deks Olje D2 høyglans

  Deks olje D2 er en lakklignende, tøff, fleksibel og slitesterk finish som forsterker den naturlige skjønnheten i treverket. Jo flere strøk som påføres av DEKS OLJE D2 desto høyere glansfinish. For å oppnå den høyblanke finishen må du olje 6 strøk med 12-24 timers mellomrom.
  Fra 389,-
  Kjøp
  Owatrol Deks Olje D2 høyglans

  Jotun Clipper I båtolje

  Jotun Clipper I er en konserverende olje for trebåter, også båter laget i eksotiske treslag. Den er en spesialolje med særlig god inntrengende effekt. Impregneringsmiddelet i Jotun Clipper I beskytter treverket mot sopp, og gir førsteklasses underlag for etterbehandling med andre Jotun Yachting produkter.
  Fra 199,-
  Kjøp
  Jotun Clipper I båtolje

  Owatrol Edelolje høyglans

  Edelolje er en kombinasjon av Deksolje D1 og D2, og er ideell for påføring på eksotiske treslag, hvor de utmerkede penetrerende (D1) og filmbyggende (D2) egenskapene sikrer beskyttelse over lang tid. Edelolje har en eksepsjonell holdbarhet og motstand mot forvitring, og er derfor det perfekte valg for områder med høy slitasje. Med den høyglansede overflaten forsterker Edelolje det naturlige utseendet og skjønnheten til treverket.
  Fra 283,-
  Kjøp
  Owatrol Edelolje høyglans

  Jotun Clipper II båtlakk

  Jotun Clipper II er en klar båtlakk som i system med Clipper I gir førsteklasses behandling av trebåter. Den kombinerer slitestyrke og glansholdbarhet, med god elastisitet. Lakken gir en naturlig transperent og svært blank finish. Dette gir en vakker overflate med god beskyttelse mot UV-stråling, salt, skitt og vann. Clipper II fungerer svært godt på skrog og flater som er helt mettet med Clipper I eller lignende båtoljer.
  Fra 329,-
  Kjøp
  Jotun Clipper II båtlakk
 • Owatrol Teakolje matt

  Owatrol Teakolje er en blanding av Owatrol olje og høykvalitets Teakolje for teak og andre eksotiske treslag. Den beskytter og styrker den naturlige skjønnheten i treverket. Teakolje er en dypt penetrerende og klar olje, som gir et rikt varmt utseende til enhver behandlet treoverflate. Kan brukes både inne og ute. Teakolje erstatter de naturlige tapte oljer i forvitringsprosessen ved utvendig treverk.
  Fra 212,-
  Kjøp
  Owatrol Teakolje matt

  Respect Deep Coat nr 1

  Alt treverk bør mettes med olje før topfinish legges på. Dette er en meget penetrerende impregneringsolje til bruk utvendig og innvendig i båten. Gir en silkematt overflate før behandling med Top Coat nr.2.
  229,-
  Kjøp
  Respect Deep Coat nr 1

  Jotun Teak Cleaner vaskemiddel 1 l

  Jotun Teak Cleaner er et vannbasert rengjøringsmiddel for teak og annet hardt treverk. I tillegg til å være super til båten, fungerer Teak Cleaner også godt til hagemøbler og andre ting laget i hardt ulakkert treverk.
  409,-
  Kjøp
  Jotun Teak Cleaner vaskemiddel 1 l

  Owatrol Marine Deck Sealer klar matt 1 liter

  Deck Sealer er en langtidsvirkende transparent olje som trenger dypt inn i treet og beskytter og fremhever treets struktur. Inneholder UV-filter og gir dermed lengre beskyttelse mot gråning av teak dekk/dørk og treverk. Til alle typer tre, spesielt til harde treslag og edeltre. Gir en matt finish.
  239,-
  Kjøp
  Owatrol Marine Deck Sealer klar matt 1 liter
 • Jotun Teak Sealer 500 ml

  Jotun Teak Sealer er en vannbasert sealer basert på kinesisk treolje. Den impregnerer treverket, og gir en holdbar overflate med god beskyttelse mot sol, skitt, salt og vann. Etter behandling med Jotun Teak Sealer får treverket tilbake sine lekre farger. Husk å alltid vaske med Jotun Teak Cleaner før du oljer med Teak Sealer.
  259,-
  Kjøp
  Jotun Teak Sealer 500 ml

  Respect Clean Teak 2 x 1 l

  Komplett 2 step teakcleaner sett. Step 1 løsner gammel olje og skitt. Vask så rent med vann og påfør Step 2 mens treverket er vått. Step 2 lysner og nøytralisrer treverket og får frem treverkets farge og glød. Følg foreslåtte tider i bruksanvisning. Ikke etsende og skånsom mot treverket.
  319,-
  Kjøp
  Respect Clean Teak 2 x 1 l

  Respect Clean Teak PRO

  Komplett 2 step teakcleaner sett. Meget effektiv og etsende. Step 1 løsner gammel olje og skitt. Vask rent med vann og påfør Step 2 mens treverket er vått. Step 2 lysner og nøytraliserer treverket og får frem treverkets fine farge og glød. Følg bruksanvisningen nøye.
  Fra 239,-
  Kjøp
  Respect Clean Teak PRO
Solution by DOTS as | Powered by Flexis