Sortering:
 • Værstasjon, trådløs

  Med denne værstasjonen kan du enkelt måle inne/ute temperatur og luftfuktighet.
  Den har barometer og har mulighet for å forutse været frem i tid basert på forandring av barometertrykk og temperatur. Det er også mulighet for å lagre min/max verdier. Utesensor har også display som viser temp og luftfuktighet.
  779,-
  Kjøp
  Værstasjon, trådløs

  Værstasjon PRO 1 Wifi

  Profesjonell værstasjon med fargedisplay og Wifi tilkobling. Dette er værstasjonen for deg som ønsker en proff værstasjon, som tilbyr pålitelige værdata i en enkel og lettmontert enhet.
  2.949,-
  Kjøp
  Værstasjon PRO 1 Wifi

  Davis Værstasjon Vantage Vue

  Davis nye værstasjon tilbyr nøyaktige og pålitelige værdata i en enkel, lettmontert enhet. Stasjonen inkluderer komplett ute-enhet ferdig konfigurert, samt display konsoll.
  9.549,-
  Kjøp
  Davis Værstasjon Vantage Vue

  Værstasjon PRO 2 Wifi meteorolog

  Protech introduserer en samling av profesjonelle værstasjonsprodukter som tilbyr pålitelige verdidata med enheter som er enkle å montere. Sett opp ditt eget personlige meteorologiske institutt!
  3.749,-
  Kjøp
  Værstasjon PRO 2 Wifi meteorolog
 • Davis Værstasjon Vantage Pro2 Kablet

  Davis Vantage pro2 kablet. Komplett værstasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regn.
  Fra 9.490,-
  Kjøp
  Davis Værstasjon Vantage Pro2 Kablet

  Davis Værstasjon Vantage Pro2 trådløs

  Davis Vantage Pro2 trådløst. Komplett værstasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regn. Trådløs stasjon med inntil 300 meter rekkevidde.
  Fra 13.400,-
  Kjøp
  Davis Værstasjon Vantage Pro2 trådløs

  Davis Vantage Vue værstasjon m/WeatherLink Console

  Davis Vantage Vue m/Weather Link Console er den perfekte værstasjonen for værentusiaster, hageentusiaster, bønder, meteorologer og alle som ønsker å ha full oversikt over været. Lettlest og brukervennlig touchskjerm gjør det enkelt å vise akkurat de dataene du ønsker. Sensorenheten har solcellepanel, som gjør den selvforsynt med strøm.
  17.200,-
  Kjøp
  Davis Vantage Vue værstasjon m/WeatherLink Console

  Davis WeatherLink datalogg

  For den beste væroversikt kan alle Vantage Pro2 modeller utstyres med en Weather Link. Dataloggeren passer perfekt under batteridekselet på displayet, eventuelt rett i Weather Envoy, og lagrer data selv om stasjonen ikke er tilkoblet PC. Lagrer opp til seks måneder med værdata, avhengig av lagringsintervall. Lagringsintervallet kan settes til 1, 5, 10, 15, 30, 60 eller 120 minutter. Last ned når det passer deg, eller sett stasjonen til å laste ned på samme tid hver dag. Den medfølgende software gir deg nåværende værsituasjon på et øyeblikk, eller dykk ned i grafer, statistikker og historikk. Weather Link kan eksportere data til de fleste eksterne programmer, og eksport av værdata til din hjemmeside på internett, er selvfølgelig med. Leveres for USB-tilkobling eller for COM-port.
  Fra 1.999,-
  Kjøp
  Davis WeatherLink datalogg
 • Davis Weatherlink Console

  Davis Weatherlink Console er en pålitelig og nøyaktig enhet for å overvåke og registrere værdata. Den viser informasjon om temperatur, luftfuktighet, vindhastighet, nedbør og barometrisk trykk, og gir deg muligheten til å sette alarmer og få tilgang til grafer og data nedlasting. Den er ideell for vær-entusiaster, båtfolk og andre som trenger å følge med på værforholdene.
  7.499,-
  Kjøp
  Davis Weatherlink Console

  Davis WeatherLink datalogg ekstra lisens

  Ekstra brukerlisens til WeatherLink programvare. For installasjon av programvaren på flere PC'er som kan hente data fra samme datalogger. Fungerer med alle varianter av WeatherLink hardware. Kan også benyttes for å erstatte tapt programvare etter maskinkrasj o.l.
  Fra 599,-
  Kjøp
  Davis WeatherLink datalogg ekstra lisens

  Davis Vantage Pro2 trådløs værstasjon m/WeatherLink Console

  Her får du toppmodellen Vantage Pro2 i kombinasjon med den suverene infoskjermen Weather Link Console. Dette settet gir deg profesjonelle værdata med høyeste grad av pålitelighet. Touchskjermen er enkel å tilpasse, og gir deg også mulighet til å koble din værstasjon til weatherlink.com for ytterligere analyse.
  Fra 20.900,-
  Kjøp
  Davis Vantage Pro2 trådløs værstasjon m/WeatherLink Console

  Davis WeatherLink e-mail alarmmodul

  Bli kontaktet når været blir kritisk - hele døgnet! Tilleggssoftware som sender e-post med detaljert informasjon når alarmer slår inn, pluss regelmessige oppdateringer med sanntids værinformasjon. PS: Modulen har også funksjoner for varsling til mobiltelefon, men dette er ikke testet for norske forhold.
  999,-
  Kjøp
  Davis WeatherLink e-mail alarmmodul
 • Davis Vantage Pro2 Plus trådløs værstasjon m/WeatherLink C.

  Her får du toppmodellen Vantage Pro2 Plus i kombinasjon med den suverene infoskjermen Weather Link Console. Dette settet gir deg profesjonelle værdata med høyeste grad av pålitelighet. Touchskjermen er enkel å tilpasse, og gir deg også mulighet til å koble din værstasjon til weatherlink.com for ytterligere analyse.
  Fra 25.900,-
  Kjøp
  Davis Vantage Pro2 Plus trådløs værstasjon m/WeatherLink C.

  Davis Weather Envoy

  Motta data fra en Vantage Pro2 Integrated Sensor Suite eller en spesialsensor direkte til PC. Ingen display er nødvendig! Weather Envoy, brukt sammen med WeatherLink, vil samle og lagre data fra de utvendige sensorene. Weather Envoy har eget barometer og innvendig temperatur- og fuktighetsmåler.
  Fra 4.149,-
  Kjøp
  Davis Weather Envoy

  Davis WeatherLink lisens for Vantage Connect

  Årlig lisens for bruk av Vantage Connect for opplasting av data til weatherlink.com. Velg mellom 15 og 60 minutters opplastingsintervall. Lisenser kjøpt i Norge er bare gyldige for bruk i Norge. Første år må også Activation Fee kjøpes.
  Fra 1.099,-
  Kjøp
  Davis WeatherLink lisens for Vantage Connect

  Davis Temperatur/Humidity Sensor

  Temperatur- og fuktighetssensorer fra Davis inne i et beskyttende hus. Ideell for innendørs bruk.
  2.399,-
  Kjøp
  Davis Temperatur/Humidity Sensor
 • Davis Værstasjon Vantage Pro2 display

  Display/konsoll for Davis Vantage Pro2 værstasjoner. Utvid værstasjonen din med et ekstra display. 2346201 fungerer med både Vantage Pro2 trådløse sendere og med Vantage Vue ISS.
  Fra 6.349,-
  Kjøp
  Davis Værstasjon Vantage Pro2 display

  Davis Sonic Anemometer vindmåler

  Davis Instruments Sonic Anemometer bruker lydpuls til å måle vindens styrke, og trenger derfor ikke en tradisjonell rotor. Dette gjør den ekstra driftsikker, og vedlikeholdsfri. Vindmåleren har integret batteri som lades av et solcellepanel på toppen.
  10.900,-
  Kjøp
  Davis Sonic Anemometer vindmåler

  Davis Vantage Pro2 og Vue regnoppsamler

  Regnoppsamler til Davis Vantage Vue og Pro2 værstasjoner. Regnsamleren er designet i henhold til retningslinjene fra Verdens meteorologiorganisasjon. Regn passerer gjennom en sil og samles i en skje, som tipper når den har samlet 0,2 mm vann. Vannet dreneres ut gjennom skjermede avløp i bunnen.
  2.299,-
  Kjøp
  Davis Vantage Pro2 og Vue regnoppsamler

  Davis Trådløs temperaturstasjon

  Batteridrevet stasjon med rustfri temperaturprobe med 3,6 m kabel, sender og batteri i en værbestandig boks. Forventet batterilevetid er 6 - 9 måneder.
  4.749,-
  Kjøp
  Davis Trådløs temperaturstasjon
 • Davis Blad, jordfuktighet/temperatur stasjon

  Solcelledrevet stasjon spesielt tilpasset behovene i jordbruket. Sensorer bestilles separat, slik at stasjonen tilpasses dine behov. En fullt utbygget værstasjon kan utstyres med ENTEN:
  6.299,-
  Kjøp
  Davis Blad, jordfuktighet/temperatur stasjon

  Davis Varmeelement for regnmåler

  Benyttes for å måle snø og underkjølt regn. Krever adgang til 220V strøm. Leveres med 24 watt, 24 volt varmeelement med termisk bryter, kontrollboks, isolasjon og strømadapter. Leveres med 15 m. kabel. Maksimal kabellengde 36 meter.
  4.999,-
  Kjøp
  Davis Varmeelement for regnmåler

  Davis 3 fot feste for Vantage Værstasjoner

  Bruk trefotsbeslaget for enda enklere montering av Vantage Pro2 og Vantage Vue.
  3.199,-
  Kjøp
  Davis 3 fot feste for Vantage Værstasjoner

  Davis WeatherLink Live

  Stream live værdata over Wi-Fi til WeatherLink Cloud ved å legge til en kombinasjon av opptil 8 av følgende sendere - Vantage Vue, Vantage Pro2, Sensorsender, og Trådløs Leaf Wetness & Soil Moisture / Temperature Station. Med vår bransjeledende overføringsavstand på 300 meter kan du se data fra sensorer i hagen, ved bassenget, ut i garasjen og ned i vinkjelleren på WeatherLinks nettside og mobilapp - alt sammen med en WeatherLink Live.
  5.849,-
  Kjøp
  Davis WeatherLink Live
 • Davis Monteringsrør for Vantage stasjoner

  Moteringsrør med skruer og beslag for å montere Vantage Pro2 eller Vantage Vue stasjonene. To rør kobles sammen til en 95 cm lang stolpe. Hver av stolpene er ca 50 cm lang, med utvendig diameter 30 mm.
  1.199,-
  Kjøp
  Davis Monteringsrør for Vantage stasjoner

  Davis Varmer til nedbørsmåler for Vantage Pro2

  Varmer til nedbørsmåler for Davis Vantage Pro2. Systemet hindrer at nedbørsmåleren blir fylt med snø. AC-strømadapter med 15 meters ledning medfølger.
  5.549,-
  Kjøp
  Davis Varmer til nedbørsmåler for Vantage Pro2

  Davis Trådløs sender for vindmåler

  Solcelledrevet sender for anemometer lar deg montere vindinstrumentet separat fra nedbørsmåleren og resten av Integrated Sensor Suite. Settet inneholder sender med solcelle og batteri i en værbestandig boks. Med monteringskit.
  4.949,-
  Kjøp
  Davis Trådløs sender for vindmåler

  Davis Firmware updater til værstasjon

  Firmware fra Davis vantage pro 2 med plug -in for utvidelse av konsoll.
  6.049,-
  Kjøp
  Davis Firmware updater til værstasjon
 • Davis Vindmåler for Vantage Pro2

  Reserve vindgiver for Vantage Pro2. Kan også benyttes på Weather Wizard III.
  4.399,-
  Kjøp
  Davis Vindmåler for Vantage Pro2

  Davis Vifte for temeperaturmåling dagtid, solcelle

  En rimelig løsning for å få fordelene med vifte på temperatur- og fuktighetsmålingene til en rimelig penge. Halve kostnaden av en Fan Asp stasjon, men 75 % av effekten. Reduserer solens oppvarming om dagen. Fordi det ikke er noe batteri, vil viften stoppe om natten.
  4.249,-
  Kjøp
  Davis Vifte for temeperaturmåling dagtid, solcelle

  Davis Bøtte til regnmåler

  Reservebøtte for regnmåler.
  929,-
  Kjøp
  Davis Bøtte til regnmåler
 • Davis Utendørs monteringsboks til værstasjon

  Stort skap for montering av værstasjon utendørs. Rommer displayet til Vantage Pro2, og har fortsatt plass til andre elementer. Værbestandig. Leveres med kabel for jording.
  8.949,-
  Kjøp
  Davis Utendørs monteringsboks til værstasjon

  Davis Vantage Pro2 servicekit

  Davis Instruments værstasjoner holder imponerende høy kvalitet, og tåler tidens tann bedre enn det meste annet. Likevel vil du etter hvert trenge å bytte noen slitedeler. Her får du et komplett sett som gir deg alt du trenger for å fortsette å hente ut de mest presise værdataene.
  4.899,-
  Kjøp
  Davis Vantage Pro2 servicekit

  Davis Utendørs monteringsboks til Weather Envoy

  Værbestandig beskyttelse for montering av Weather Envoy utendørs. Benyttes typisk i samband med Weather Envoy, Pro2 ISS og WeatherLink for å lage en værstasjon egnet for montering utendørs.
  2.999,-
  Kjøp
  Davis Utendørs monteringsboks til Weather Envoy

  Davis Vantage Vue servicekit

  Davis Instruments værstasjoner holder imponerende høy kvalitet, og tåler tidens tann bedre enn det meste annet. Likevel vil du etter hvert trenge å bytte noen slitedeler. Her får du et komplett sett som gir deg alt du trenger for å fortsette å hente ut de mest presise værdataene.
  1.749,-
  Kjøp
  Davis Vantage Vue servicekit
 • Davis Lager til Vindsensor

  Komplett kulelagerenhet til Davis Vantage Pro2 vindsensor. Det passer til VantagePro2 6410 vindsensorer laget etter våren 2013. Disse har timeglassformet kropp, og ikke rett som eldre modeller har.
  749,-
  Kjøp
  Davis Lager til Vindsensor

  Davis Solmengdemåler til Vantage Pro2

  Sensor for måling av solmengde.
  4.649,-
  Kjøp
  Davis Solmengdemåler til Vantage Pro2

  Davis UV sensor til Vantage Pro2

  Sensor for måling av UV-stråler.
  9.699,-
  Kjøp
  Davis UV sensor til Vantage Pro2

  Davis Monteringsbrakett for sensorer til Vantage Pro2

  Monteringsbrakett for ettermontering av UV- og Solmengdesensorer på Vantage Pro2.
  929,-
  Kjøp
  Davis Monteringsbrakett for sensorer til Vantage Pro2
 • Davis Temperatursensor til værstasjon

  Temperatursensor med rustfri probe.
  1.449,-
  Kjøp
  Davis Temperatursensor til værstasjon

  Davis Temperatursensor til 2346206

  Sensor for måling av temperatur.
  1.699,-
  Kjøp
  Davis Temperatursensor til 2346206

  Davis Fordampningssensor til 2346206

  Sensor for måling av fordampning.
  3.699,-
  Kjøp
  Davis Fordampningssensor til 2346206

  Davis Jordfuktighetsmåler til 2346206

  Sensor for måling av fuktighet i jord.
  1.749,-
  Kjøp
  Davis Jordfuktighetsmåler til 2346206
 • Davis Kabel 4-leder til Vantage Pro2

  Skjøtekabel for kablet Vantage Pro2, eller for å skjøte kabelen til sensorer til Vantage Pro2.
  Fra 999,-
  Kjøp
  Davis Kabel 4-leder til Vantage Pro2

  Bæreveske for WM vindmålere

  Bæreveske til WeaterHawk håndholdte vindmålere.
  469,-
  Kjøp
  Bæreveske for WM vindmålere

  Davis Solskjerming til 2346203

  Solskjerming for korrekt måling av temperatur og luftfuktighet. Benyttes sammen med ekstra temperaturstasjon 2346203.
  2.649,-
  Kjøp
  Davis Solskjerming til 2346203

  Vindtunell for WM vindmålere

  Vindtunell til Håndholdt vindmåler
  489,-
  Kjøp
  Vindtunell for WM vindmålere
 • Davis Kabel USB - COM

  Kabel for tilkobling av seriell WeatherLink til USB-port.
  589,-
  Kjøp
  Davis Kabel USB - COM

  Vindmåler Windy

  3 kopper montert direkte på rotoren gir korrekt avlesning fra alle vinkler. Koppene er integrert i huset for økt styrke. Vanntett og flyter. Automatisk lys med automatisk strømsparing som slår av måleren 60 sekunder etter at koppene har stoppet. Kompakt og ergonomisk design. Viser vindhastighet i knop, m/s, km/h eller mph. Grafisk visning av Beaufort skala. Gjennomsnitt over 5, 10, 20 eller 40 sekunder. Viser reell og følt temperatur i C eller F.
  4.249,-
  Kjøp
  Vindmåler Windy
Solution by DOTS as | Powered by Flexis