Sortering:
 • Stainless Steel 2 gasskoketopp

  NavyLoad Stainless Steel 2 er en stilren og lekker gasskoketopp laget i blankpolert, rustfritt stål. Den ene brenneren har høy effekt, og gode muligheter til å brune noen deilige biffer. Koketoppen er enkel å holde ren, og gir pentryet et pent uttrykk. Den er laget for utenpåliggende fastmontering, og har regulartorene plassert i front.
  3.449,-
  Kjøp
  Stainless Steel 2 gasskoketopp

  Glass Hob 1 gasskoketopp

  NavyLoad Glass Hob 1 er en stilren og lekker gasskoketopp med glassplate og én brenner. Koketoppen er enkel å holde ren, og gir pentryet et pent uttrykk. Den er laget for nedfelling.
  2.299,-
  Kjøp
  Glass Hob 1 gasskoketopp

  Glass Hob 2 gasskoketopp

  NavyLoad Glass Hob 2 er en stilren og lekker gasskoketopp med glassplate og to brennere. Den ene brenneren har høy effekt, og gode muligheter til å brune noen deilige biffer. Koketoppen er enkel å holde ren, og gir pentryet et pent uttrykk. Den er laget for nedfelling.
  3.449,-
  Kjøp
  Glass Hob 2 gasskoketopp
 • Glass Hob 3 gasskoketopp

  NavyLoad Glass Hob 3 er en stilren og lekker gasskoketopp med glassplate og tre brennere. Den ene brenneren har svært høy effekt, og gode muligheter til å brune noen deilige biffer. Koketoppen er enkel å holde ren, og gir pentryet et pent uttrykk. Den er laget for nedfelling.
  5.149,-
  Kjøp
  Glass Hob 3 gasskoketopp

  Glass Hob 2 Sink gasskoketopp m/vask

  NavyLoad Glass Hob 2 Sink er en stilren og lekker gasskoketopp med to gassbrennere og stålvask. Her får du et komplett sett for ditt pentry. Det eneste du trenger i tillegg er sluk og avløp til vasken, samt et pent blandebatteri.
  4.599,-
  Kjøp
  Glass Hob 2 Sink gasskoketopp m/vask

  Kjelestøtter

  Smarte kjelestøtter for NavyLoad koketopper. Støttene er supre å ha hvis du skal lage mat mens du beveger deg fra A til B. Støtten festes i det gjengede hullet på koketoppen, og er enkel å tilpasse til ulike kjelestørrelser.
  Fra 579,-
  Kjøp
  Kjelestøtter

  Stainless Steel Hob 1 gasskoketopp

  NavyLoad Stainless Steel Hob 1 er et kompakt gasskokeapparat for nedfelling. Koketoppen har én brenner, og er et supert alternativ for båter med lite plass i pentryet. Det har en lekker glassplate som dekker toppen når den ikke er i bruk. Glassplaten beskytter også området bak koketoppen når du koker og steker.
  3.899,-
  Kjøp
  Stainless Steel Hob 1 gasskoketopp
 • Neptune 5000 Komfyr

  Frittstående komfyr i moderne, stilrent design med 3 bluss, grill og elektrisk tenning. Dette er den største komfyren i serien.
  13.500,-
  Kjøp
  Neptune 5000 Komfyr

  Stainless Steel Hob 2 gasskoketopp

  NavyLoad Stainless Steel Hob 2 er et gasskokeapparat for nedfelling. Den ene brenneren har høy effekt, og gode muligheter til å brune noen deilige biffer. Det har en lekker glassplate som dekker toppen når den ikke er i bruk. Glassplaten beskytter også området bak koketoppen når du koker og steker.
  4.349,-
  Kjøp
  Stainless Steel Hob 2 gasskoketopp

  Pacific 4500 Komfyr

  Frittstående butan- og propandrevet ovn med 2 bluss og elektrisk tenning. Denne modellen har en termostatdrevet ovn og har en egen sikring som stopper døren fra å åpne seg om båten krenger.
  9.999,-
  Kjøp
  Pacific 4500 Komfyr

  Gryteholder til komfyr 1032030

  Gryteholder til Neptune 5000 komfyr. Holder grytene på plass selv om båten skulle krenge.
  1.249,-
  Kjøp
  Gryteholder til komfyr 1032030
 • Kaffetrakter 12V

  Kompakt kaffetrakter, som kan plugges rett i et standard 12V sigarettenneruttak. Trakteren brygger 4 kopper kaffe på ca 20 minutt. I pakken får du med et smart gjenbrukbart filter, og kaffeskje.
  689,-
  Kjøp
  Kaffetrakter 12V
Solution by DOTS as | Powered by Flexis