Sortering:
 • Seldén Camcleat 27 mm

  Cleat 27 har hullavstand 27 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 3 - 7 mm.
  Fra 34,-
  Kjøp
  Seldén Camcleat 27 mm

  Seldén Camcleat 38 mm

  Cam Cleat 38 har hullavstand 38 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 4 - 12 mm.
  Fra 94,-
  Kjøp
  Seldén Camcleat 38 mm

  Ronstan C-cleats

  C-CLEAT Carbonfibercleat
  Fra 379,-
  Kjøp
  Ronstan C-cleats
 • Svivel med Ronstan cleat

  Svivelbaser med skjøtelås som tillater låsing i alle vinkler. Brukes til mange kontrolliner på alt fra joller til store regattabåter. Skjøteløpere med stålinnsats for liten friksjon og lang holdbarhet.
  Platene er i tykk aluminium for minst mulig svikt under belastning.
  Fra 939,-
  Kjøp
  Svivel med Ronstan cleat

  Cleat med 180 grader mastefeste RF5

  Ronstan svivel skjøtelås som typisk brukes på jolle- og katamaranrigger for fall, cunningham eller uthal. Laget i sterk og lett compositt, og leveres komplett med 28 mm. kulelagret blokkskive, liten Ronstan skjøtelås og Fast Track skjøteløper. Skiven kan flyttes for trimliner som kommer fra undersiden.
  689,-
  Kjøp
  Cleat med 180 grader mastefeste RF5

  Skjøtearm med cleat RF7

  Ronstans skjøtearm har mange unike egenskaper for rask, presis trimming og låsing. Vinkelen på aluminiumsarmen kan justeres for best mulig kontroll. Skjøtelåsen og skjøteløperen kan monteres opp ned hvis en foretrekker å løse ut ved en nedover bevegelse. To rader av kulelagre støtter armen, og stoppere begrenser rotasjonen til 260°. Hvis ønskelig, kan stopperne fjernes for 360° rotasjon. Et innovativt tikkesystem i basen kan brukes for å gi motstand til rotasjonen, men kan også skrues av for fri rotasjon. Denne egenskapen er spesielt nyttig for å forhindre skjøtearmen i å falle ned i le. Svivel og fjær er tilpasset Ronstan Orbit Ball Bearing og Ratchet blokker.
  2.249,-
  Kjøp
  Skjøtearm med cleat RF7

  Servo Cleat skjøtelås

  De orginale SERVO skjøtelåser i delrin og syrefast stål. Utformingen gjør at den åpner seg lett. Istøpte syrefaste tenner i kammene gjør skjøtelåsen meget slitesterk. Leveres med syrefaste plateskruer. Servo 11 leveres med skjøteløper. For Servo 22 finnes skjøteløper som tilleggsutstyr.
  Fra 89,-
  Kjøp
  Servo Cleat skjøtelås
 • Clamcleat

  Engelske Clamcleat produserer taulåser uten bevegelige deler til en rekke formål. Benyttes både i båtbransjen og i en rekke industrielle applikasjoner.
  Fra 79,-
  Kjøp
  Clamcleat

  Tauknip 2-6 mm. HA4246

  Enkle tauknip i syrefast stål.
  79,-
  Kjøp
  Tauknip 2-6 mm. HA4246

  Clamcleat CL244 Aluminium Boom Cleat and Clamp

  Clamcleat CL244 festes på flaggstenger, rør og windsurf-bommer. Den sterke legeringsklossen passer inn i nylonfestet, som holdes sammen av to skruer. En gummipakning med friksjon gir godt grep på ubehandlede metallstenger og tillater en viss variasjon i rørdiameter.
  499,-
  Kjøp
  Clamcleat CL244 Aluminium Boom Cleat and Clamp

  Tauknip 3-6 mm. HA4146 2 pk.

  Enkle tauknip i syrefast stål.
  229,-
  Kjøp
  Tauknip 3-6 mm. HA4146 2 pk.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis