- 29%

Produktbilde

NYE Simrad CRUISE 7 med hekksvinger

Simrad Cruise er den mest intuitive og brukervennlige kartplotteren på markedet. Alt du trenger for en enkel og brukervennlig GPS-navigering er inni boksen – skjerm som er synlig i sollys, monteringsbrakett og en ekkoloddsvinger.

Før: 6.150,-

4.390,-

inkl. mva Varenummer: 000-14999-001
(kr 0,-)

Simrad Cruise kan vise kart, navigasjon og ekkolodd i delt skjermvisning eller separat i fullskjerm. Betjeningshjul og tastaturbetjening gjør det enkelt å navigere gjennom menyene, opprette ruter og ha tilgang til temperatur, hastighet, dybdeavlesninger og batterispenning.Jevn navigering mellom menyer

Jevn navigering mellom menyer

Simrad Cruise har intuitive menyer, slik at du raskt kan finne informasjonen du trenger, når du trenger den, samt betjeningshjul og tastaturbetjening som gjør det enkelt å navigere fra skjermbilde til skjermbilde. Legg bort bruksanvisningen, for med Simrad Cruise kan du bare slå på skjermen og sette i gang.

Alltid på rett kurs

Vit hvor du er og hvor du skal. Velg mellom et bredt utvalg av forbedrede kart fra C-MAP® og Navionics®, og gled deg over avanserte funksjoner som C-MAP® Easy Routing for en ekte navigasjonsopplevelse.

Alt i sikte

Se detaljene du ønsker, slik du ønsker å se dem. Simrad Cruise tilbyr både fullskjerm og delt skjermvindu, slik at du enkelt kan vise den informasjonen du trenger. Plotte kursen din? Velg fullskjermkart for å få en maksimert oversikt over omgivelsene dine. Ikke sikker på hva som er under deg? Velg ekkolodd på fullskjerm for klar visning av bunnen og automatisk dybdemåling. Vil du se alt? Bruk alternativet for delt skjermvindu for den perfekte kombinasjonen av kart og ekkoloddata.

Hold deg informert

Simrad Cruise gir deg tilgang til informasjonen du trenger for å føle deg trygg og tilfreds på vannet. Ha kontroll over dybdeavlesning, posisjon, batterispenning og annen viktig båtinformasjon på skjermen for rask referanse og situasjonsforståelse.

Nøkkelfunksjoner:

  • Du kan cruise selvsikkert med enkle menyer samt brukervennlig betjeningshjul og tastaturbetjening.
  • Intuitive menyer og brukervennlig betjeningshjul og tastaturbetjening.
  • Forhåndslastede verdensomfattende basiskart.
  • Støtter et bredt utvalg av forbedrede kart fra C-MAP® og Navionics®.
  •  Forhåndsvalgte delte skjermvinduer lar deg vise alle de viktige dataene.
  • Vis dybde, posisjon, batterispenning og mer.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis