Sortering:
 • Magnum 10 STX - Cannon

  Beregnet for både ferskvann og saltvann.
  9.649,-
  Kjøp
  Magnum 10 STX - Cannon

  Uni-Troll 10 STX - Cannon

  Uni Troll 10 STX leveres med manuell oppsveiving, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  4.899,-
  Kjøp
  Uni-Troll 10 STX - Cannon

  Easy-Troll ST - Cannon

  Cannon Easy-Troll ST manuell er arvtageren til verdens mest solgte dyprigg og har vært med å forme det moderne trollingfisket vi har i dag. Riggen er den letteste og sterkeste i sin klasse, og er den rimeligste riggen med clutch/brems system. Fordelen med denne riggen er at den er så enormt enkel i bruk. Sveiva står på høyreside og er vertikalmontert, dette er det raskeste og beste systemet. Bremsen justeres enkelt med sveiva ved at den dras litt bakover, for å stramme opp igjen er det bare å sveive fremover til wiren stopper. Den har samme festebrakett, bom, trinse og stangholder som de større riggene. Den nye stangholderen kan man justere uten verktøy. Leveres med 3 sifferet metrisk telleverk.
  3.099,-
  Kjøp
  Easy-Troll ST - Cannon

  Mini-Troll - Cannon

  Cannon Mini-Troll manuell, er den lille dypriggen som enkelt festes på ripa med C-Klemmen (passer til 20-60mm rekke), den har telleverk i fot på enden av bommen. Perfekt for småbåter, kano og kajakk. Brukes også i større båter, da den ikke trenger en fast brakett, den tar liten plass og kan enkelt stues bort. Tilbehørs-kit til Mini-Troll inneholder stangholder, vektlodd og lineutløser (selges separat).
  1.249,-
  Kjøp
  Mini-Troll - Cannon
 • Beskyttelsestrekk for dyprigg - Cannon

  Beskyttelsetrekk for Cannon dyprigger, beskytter riggen når den ikke er i bruk og under transport.
  599,-
  Kjøp
  Beskyttelsestrekk for dyprigg - Cannon
Solution by DOTS as | Powered by Flexis