- 17%

Produktbilde

Simrad RS20S fastmontert VHF med DSC og GPS

Vær trygg og hold kontakten med denne pålitelige DSC-godkjente VHF-radioen i klasse D med integrert GPS-mottaker. RS20S er allsidig og passer perfekt til en rekke båttyper, fra små RIB-er til store cruisebåter.

Før: 3.590,-

2.990,-

inkl. mva Varenummer: 000-14491-001

Produktinformasjon

Brukervennlig radio for alle fartøy
Du får klar sikt i sterkt dagslys ved hjelp av skjermen med svart på hvitt og høy kontrast og en invertert nattmodus. Et betjeningshjul gjør kanalvalg enkelt, mens store knapper gir rask tilgang til andre viktige funksjoner. Dedikerte kanal 16-taster, som man finner på radioen og mikrofonen, gir umiddelbar tilgang til nødkanalen. En medfølgende festebrakett gjør at den enkelt kan installeres på bordflate, i tak eller på skott. Innfelt montering er også mulig ved hjelp av enkel montering fra forsiden. Det passer godt sammen med den lave profilen til Glass Bridge-skjermer og -tilbehør.

Klasse D-godkjent DSC VHF
DSC, eller «Digital Selective Calling», gjør det enklere å holde kontakten med andre båtfolk, og gjør det mulig å kringkaste båtens posisjon i en nødssituasjon. Hvis du er i vanskeligheter, vil den dedikerte «nød»-knappen på RS20 starte et DSC-nødanrop som sender båtens posisjon til alle innenfor VHF-rekkevidde. Den kan brukes sammen med et tradisjonelt radionødanrop, noe som gjør det enklere for andre båtfolk med DSC-radioer å registrere situasjonen din og komme til unnsetning. En integrert GPS-mottaker gjør det mulig å sende posisjon din selv om annen elektronikk på båten din er slått av.

Enkel tilgang til alle internasjonale kanaler
RS20S er laget for å kunne brukes i hele verden og støtter alle internasjonale kanaler. Du kan se tre kanaler samtidig og enkelt skanne mellom den gjeldende kanalen, nødkanal 16, og en annen brukerkonfigurert prioritert kanal (i USA kan du skanne mellom den gjeldende kanalen, nødkanal 16, og anropskanal 9). Eller søk blant alle tilgjengelige kanaler eller bare favorittene dine. Du kan prioritere nødkanalene når du skanner for å redusere sjansen for å gå glipp av et nødanrop eller andre viktige sikkerhetsmeldinger.

Nøkkelfunksjoner

  • Tydelig skjerm med invertert nattmodus
  • Intuitiv betjening med tastatur og betjeningshjul
  • Mikrofon med fire knapper
  • DSC-godkjent for klasse D
  • Integrert GPS-mottaker
  • NMEA 2000®-tilkobling
  • Dedikert nødkanaltast
  • Funksjon for å se tre kanaler samtidig
  • Alle internasjonale kanaler
  • Enkel brakettmontering eller innfelt montering

 

Simrad IS42 med dybde, fart og temp.

Lavprofil fastmontert 25W VHF med DSC, integrert GPS og NMEA 2000-tilkobling
8.725,-
Simrad IS42 med dybde, fart og temp.

VHF-høyttaler

Vanntett, ekstern VHF-høyttaler. Spesielt tilpasset maritime miljøer og utendørs installasjon.
417,-
VHF-høyttaler
Solution by DOTS as | Powered by Flexis