- 13%

Produktbilde

SonarHub™ ekkoloddmodul

Alt i ett-løsning for bruk av StructureScan® HD og CHIRP-sonar med Simrad NS flerfunksjonsskjermer Kompatibel med hele serien av Simrad NSS Sport, NSE Expert og NSO Offshore flerfunksjonsskjermer. Denne plug-and-play-nettverksløsningen gjør det enkle

Før: 6.750,-

5.906,-

inkl. mva Varenummer: 000-11142-001

Produktinformasjon

Den kompakte SonarHub™-modulen er en alt-i-ett-løsning for å inkludere StructureScan® HD og CHIRP ekkoloddfunksjoner i Simrad NS multifunksjonsskjerm.

Plug-and-play-løsningen er kompatibel med hele serien av Simrad multifunksjonsskjermer, og gjør det enklere enn noensinne å identifisere produktive fiskeområder via tilkoblingen til den nyeste Simrad ekkoloddteknologien – inkludert StructureScan® HD og CHIRP.

Den nyskapende SonarHub-modulen med plug-and-play-tilkobling er ideell for å finne det perfekte ankringsstedet og har tre innebygde Ethernet-porter for rask og enkel tilkobling til nettverk uten en ekstra Ethernet-modul.

Kompatible svingere fra Simrad Yachting og AIRMAR selges separat.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Kompakt alt-i-ett-ekkoloddmodul har teknologiene StructureScan® HD og CHIRP-ekkolodd.
  • CHIRP-ekkolodd med AIRMAR® TM150M-svinger gir svært effektiv pulsgenerering som gir bedre måloppløsning og støydemping, samt bred dekning for perfekte buer som klart identifiserer fisk
  • StructureScan® HD har en sideskanningsrekkevidde og oppløsning som er best i sin klasse. Den har også DownScan Imaging™ som gir krystallklar visning av det som befinner seg under båten.
  • Valgfrie svingere inkluderer AIRMAR® TM150M, CHIRP-svingere med enkeltkanal, og eksisterende StructureScan HD-svingere.
  • Plug-and-play-kompatibilitet med multifunksjonsskjermer i Simrad NS-serien.
  • Tre innebygde Ethernet-porter gjør at du raskt og enkelt kan koble til nettverk uten ekstra Ethernet-modul
Solution by DOTS as | Powered by Flexis