- 18%

Produktbilde

Simrad V3100 SOTDMA klasse B AIS med GPS

AIS-sender og -mottaker med SOTDMA-teknologi for raskere oppdatering av posisjon

Før: 9.690,-

7.990,-

inkl. mva Varenummer: 000-14380-001

Produktinformasjon

Økt frekvens og pålitelighet for overføring

V3100 AIS i klasse B har den samme SOTDMA-teknologien som brukes i løsninger i klasse A. Denne selvorganiserende overføringsteknologien gjør at systemet kan beregne et fast tidsrom for overføring med andre AIS-enheter som er innenfor rekkevidde. Slik får du tilrettelagt for hyppigere og mer pålitelige posisjonsoppdateringer i svært trafikkerte områder. V3100 overfører oppdateringer, basert på fartøyets hastighet, opptil én gang hvert femte sekund. Dette gir opptil seks ganger så høy rapporteringsfrekvens som standard AIS i klasse B.

Økt overføringsrekkevidde

V3100 har en maksimal overføringseffekt på 5 watt – 2,5 ganger så høy overføringseffekt som på standard AIS-løsninger i klasse B. Dette gjør at fartøy som er utstyrt med V3100, kan bli registrert over AIS på lengre avstander og gi mer pålitelig overføring til satellittbaserte AIS-mottakere.

Integrert «black box»-løsning

Denne «black box» AIS-løsningen er utviklet for å fungere med multifunksjonsskjermer fra Simrad og annen tilkoblet maritim NMEA 2000®- eller NMEA 0183®-elektronikk. Utgang til en vanlig PC støttes også via USB-tilkobling. V3100 er omsluttet av et kompakt deksel som er vannavstøtende i henhold til IP67, og inkluderer et innebygd SD-kortspor for frittstående AIS-datalogging.

Egenskaper

  • Har forbedret ytelse sammenlignet med standard AIS i klasse B
  • Kan overføre over lengre avstander med en utgangseffekt på 5 watt
  • Kan overføre hyppigere posisjonsoppdateringer med SOTDMA
  • Har forbedret overføringspålitelighet i svært trafikkerte områder
  • Har integrert «black box»-løsning
  • NMEA 2000®-port, to NMEA 0183®-porter og USB-tilkobling
  • Vannavstøtende deksel i henhold til IP67
  • Innebygd SD-kortspor for AIS-datalogging

B&G Vulcan 7R , 7"

Vulcan 7-seilerkartplotteren er perfekt for småklubbkonkurranser og fritidsbåter, og den har en lyssterk og brukervennlig touchskjerm og avanserte seilefunksjoner
6.490,-
B&G Vulcan 7R , 7

NSPL 500 splitter

Takket være den lette og kompakte NSPL 500-antennesplitteren kan du bruke den eksisterende VHF-/AIS-/FM-antennen din i stedet for å montere en dyr sekundær antenne.
2.493,-
NSPL 500 splitter
Solution by DOTS as | Powered by Flexis