- 6%

Produktbilde

Fusion EL-FL651SPG 6,5" lavtbyggende høyttaler m/LED

Lavtbyggende og prisgunstig 6.5-toms høyttaler med grå sportsgrill med innebygd RGB LED-lys og høyttalermembran i polypropylen som reflekterer fargene på en spektakulær måte. Merk! Ønsker man hvit sportsgrill må dette kjøpes som tilbehør.

Før: 1.720,-

1.612,-

inkl. mva Varenummer: 010-02080-20

Produktbeskrivelse

Nye FUSION EL-Series er en kompakt og prisgunstig høyttaler for skjermet montering. Det lavtbyggende designet gjør denne høyttaleren særdeles godt egnet i tilfeller der man har begrenset dybde tilgjengelig ved installasjon. Serien leveres med klassisk front i hvitt eller sort, eller som åpen lyssatt sportsgrill. I begge varianter er det lagt vekt på et moderne design som kombinerer optimal beskyttelse av høyttalermembran.

Denne serien har ikke True Marine-standard, men IP65 tetthetsgrad ved riktig montering åpner likevel for utendørs installasjon ved skjermet montering.

To varianter

  • Sport – åpen grill i mørk grå utførelse med mulighet for lyssetting i en rekke farger med innebygd LED-lys og en høyttalermembran i polypropylen som reflekterer fargene på en spektakulær måte. Merk! Ønsker man hvit sportsgrill må dette kjøpes som tilbehør.
  • Classic – moderne og stilren frontgrill. Kan leveres i hvitt eller sort.

Spesifikasjoner:

6.5-toms høyttalere, 80W peak power, 20W RMS, 4 Ohm. Krever utsparing med diameter 130mm og dybde på minimum 43mm. 1-års fabrikkgaranti. Frekvensområde: 100Hz-15kHz.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis