- 6%

Produktbilde

B&G Nemesis 9

Nemesis™ 9 er den perfekte løsningen for å vise alle de viktige seiledataene du trenger, på masten eller ved roret. Den svært klare berøringsskjermen gir utmerket sikt, uansett hvor du er på båten, under alle forhold.

Før: 30.750,-

28.828,-

inkl. mva Varenummer: 000-15611-001

NEMESIS™-SKJERM FOR SEILING

Denne intelligente skjermen for seilinformasjon gir uovertruffen sikt fra alle vinkler og avstander om bord.  Komplett tilpasning av data, inkludert et utvalg av brukervennlige flerfunksjonelle maler og automatiske panel basert på kursen din. Uansett om du konkurrerer eller bare er ute på en tur, vil du aldri være utenfor rekkevidde. Med Nemesis kan du definere hvordan du ser dataene du vil ha, og, uansett forhold, få en intuitiv kobling mellom det pålitelige instrumentnettverket og den virkelige verden.

SYNLIGHET OG ALLSIDIGHET

En klar IPS SolarMax™ HD-berøringsskjerm med svært brede visningsvinkler og muligheten til å se på med polariserte solbriller hvor som helst om bord. Med justerbare datastørrelser, paletter og bakgrunnslys gir denne skjermen optimal visning under alle forhold, uansett om den er på masten eller i cockpiten.

 

KOMPLETT TILPASNING

Denne tilpassbare alt-i-ett-skjermen kan monteres enten stående eller liggende.  Det brukervennlige dra-og-slipp-verktøyet gir et stort utvalg grafiske målere, SailSteer™, tanknivåer, digitale data, IP-kameravisninger, histogrammer og bilder. Med dette har du friheten til å velge data, visualisering og den angitte størrelsen og posisjonen du vil ha, eller du kan velge blant et utvalg forhåndsvalgte innebygde panel og maler fra B&G. I tillegg gjør modi med automatisk kontekst at du kan velge seiledata basert på kurs eller seilemodus: motvind, tverrvind, medvind eller omstart.

 

INTEGRERING OG KONTROLL

Bruk av kommersielle komponenter, mange timer med testing og utvikling av seilere under alle forhold, kombinert med de mest nøyaktige seiledataene som er tilgjengelig fra B&G-nettverket og -instrumentene, gjør at du kan stole fullt og helt på Nemesis. Påliteligheten og nøyaktigheten til både dataene og skjermen vil gi deg den tryggheten du trenger for å ta de riktige avgjørelsene. Kontroller skjermen via berøringsskjermen eller Apple Watch® - kompatibel med Apple Watch Series 3 og nyere.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Forhåndsinnstilte panel eller brukervennlige dra-og-slipp-verktøy for full tilpasning
  • Stort utvalg av skjermer for digitale data, inkludert grafiske målere, SailSteer™, tanknivåer, IP-kameravisninger, histogrammer og bilder
  • Kontekstmodi: Motvind, tverrvind, medvind, før start, motorkraft
  • Klar, skarp berøringsskjerm med svært brede visningsvinkler
  • Justerbare paletter og bakgrunnslys for optimal visning under alle forhold
  • Monter stående eller liggende
  • Koble til flere skjermer via Nemesis Hub
  • Ethernet og/eller NMEA2000
Solution by DOTS as | Powered by Flexis