Produktbilde

SIMRAD NSX 3009

Ta opplevelsen til et helt nytt nivå med Simrad® NSX™ smartkartplotter og ekkolodd. IPS-berøringsskjermen har et innovativt og moderne grensesnitt med kraftig navigeringskapasitet og støtte for C-MAP®, slik at du ser hver minste detalj som aldri før.

Før fra 21.125,-

Nå fra 15.990,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
000-15219-001 SIMRAD NSX 3009 uten svinger 15.990,-

- 24%

000-15375-001 SIMRAD NSX 3009 med HDI hekksvinger 20.623,-

- 6%

000-15369-001 SIMRAD NSX 3009 med active imaging hekksvinger 23.320,-

- 6%

Ta opplevelsen til et helt nytt nivå med Simrad® NSX™ smartkartplotter og ekkolodd. IPS-berøringsskjermen har et innovativt og moderne grensesnitt med kraftig navigeringskapasitet og støtte for C-MAP®, slik at du ser hver minste detalj som aldri før. NSX er fullt utstyrt med støtte for integrert ekkolodd, radar og autopilot, og den har en konfigurasjonsveiviser som får deg raskt i gang. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for hva ditt neste eventyr på vannet skal være. 
 

NSX™ SMART KARTPLOTTER OG EKKOLODD

Ta opplevelsen til et nytt nivå!

Med et innovativt og moderne grensesnitt som har kraftig navigeringskapasitet med støtte for C-MAP®, vil du se alt som aldri før. NSX kommer med integrert ekkolodd, er kompatibel med komplette radar- og autopilotsystemer, og er raskt oppe og går ved hjelp av konfigurasjonsveiviseren. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for det neste eventyret ditt.

En ny og intuitiv berøringsskjermopplevelse

Opplev moderne enkelhet med mange detaljer. NSX kombinerer et lettfattelig grensesnitt med visning i høy oppløsning, og gir dermed en helt ny opplevelse. Enkel tilgang og bruk av NSX funksjoner, som smart dra-og-slipp endring av skjermbilder, instrumentlinje som kan tilpasses fullstendig samt bedre dag- og nattmodus. Få krystallklare visninger av kartdetaljer, strukturer og bunnkonturer med den klare SolarMAX™ IPS-berøringsskjermen. Den høyoppløselige skjermen kan leses av fra alle vinkler, i direkte sollys og gjennom polariserte linser, og den har fullstendig berøringsbetjening.

Bring navigasjonen til live med NSX

Se kartdetaljer på en ny måte. Dette inkluderer støtte for neste generasjons optimaliserte DISCOVER X™ og REVEAL X™ C-MAP®-sjøkart, som er utviklet for NSX med en frisk, intuitiv kartvisning og daglige oppdateringer.

C-MAP-kartene omfatter fullfunksjons vektorkart med tilpasset skyggesjattering og høyoppløselig batymetri som viser nøyaktige konturlinjer med detaljnivå ned til 30 cm. Du får bedre planlegging og plotting av ruter med estimater om tidevann og strømmer og vår hittil raskeste automatiske ruteplanlegging. I tillegg har den en ny kartutforskningsfunksjon som gir deg informasjon om plasseringer, interessepunkter, tidevann, kanaler med mer.

Simrad®-appen fungerer som en forlengelse av NSX; den gir deg de samme kartopplevelsene og alle kartdataene dine for hånden, både til lands og til vanns. Du kan bruke appen til å planlegge turer, se gjennom spor og plotte veipunkter, som du deretter kan synkronisere direkte til NSX.

Komplett pakke med Simrad®-teknologi for hånden

NSX åpner en verden av muligheter. Utvid systemet ditt med kraftig ekkolodd-, autopilot- og radarteknologi fra Simrad®.

Få høyoppløste bilder fra undersiden og sidene på fartøyet ditt med Active Imaging™, CHIRP-ekkolodd, SideScan/DownScan Imaging™ og FishReveal™. Du kan nå større dybder med et stort utvalg av kompatible 1 kW-svingere.

Simrad®-autopilots er kjent for sin legendariske ytelse og gir deg muligheten til å nyte alle aktivitetene dine. Enten du tråler etter sportsfisk eller planlegger din neste destinasjon, har vi det du trenger. Våre «gode hjelpere» finnes til både uten- og innenbordsmotorer, og de hjelper deg med å følge mønstre og ruter, navigere til veipunkter og holde kursen.

Du kan også identifisere farer umiddelbart. Med våre prisvinnende lukkede HALO® pulskomprimeringsradarer kan du se nært og langt samtidig (opptil 42 nautiske mil) med oppdateringer hvert sekund. Vær klar umiddelbart takket være lavstrøms standby-modus, og merk mål ved hjelp av tilpassede modi for havn, offshore og vær.

Enkel å konfigurere, lett å håndtere

Takket være blant annet en konfigurasjonsveiviser og Simrad®-appintegrering, enkelt ekkoloddoppsett og nyttige hint, gjør NSX båtlivet enklere enn noensinne.

Konfigurasjonsveiviseren gir deg trinnvise instruksjoner for at du raskt skal komme i gang, mens Simrad®-appen byr på mange ekstrafunksjoner. Dette inkluderer problemfrie programvareoppdateringer, turplanlegging til lands og til vanns, strømlinjeformet kartvisning som har samme utseende på tvers av plattformer, pluss enkel overføring av alle data, inkludert ruter og veipunkter.

Men det er ikke alt. Når du endrer innstillinger, gir ekkoloddhint deg veiledning om hva som skjer, mens du får enkel og trinnvis veiledning gjennom oppsett av ekkoloddenheter – slik at du kommer i gang på et blunk. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for det neste eventyret ditt.

Nøkkelfunksjoner

 • Støtte for optimaliserte DISCOVER™ X og REVEAL™ X C-MAP®-sjøkart med en frisk, intuitiv kartvisning og daglige oppdateringer.
 • Høyoppløselig IPS-berøringsskjerm som er lesbar fra ekstreme vinkler og gjennom polariserte linser.
 • Støtte for høyoppløselige bilder av fisk og strukturer med Active Imaging™ med CHIRP, SideScan og DownScan Imaging™, pluss mulighet for 1 kW-svinger for å nå større dybder.
 • En konfigurasjonsveiviser som får deg raskt i gang, pluss enklere ekkoloddoppsett.
 • Fullstendig integrering med mulighet for å utvide systemet med ekkolodd, autopilot, radar og mye annet fra Simrad®.
 • Raskere automatisk ruteplanlegging med sømløs tilgjengelighet.
 • Se nært og fjernt samtidig (opptil 42 nautiske mil) med støtte for HALO®-radar, og få oppdateringer hvert sekund.
 • Hold kursen med fullstendig Simrad®-
 • Moderne og brukervennlig grensesnitt.
 • Simrad®-appintegrering – hold alle kartdataene dine for hånden, både til lands og til vanns.
 • Integrering med tredjepartsapper.
 • Trådløse tilkoblingsmuligheter, pluss full Ethernet- og NMEA 2000®-nettverksfunksjonalitet.
 • IP-videostøtte.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis