Produktbilde

Simrad GO7 XSR

GO7 XSR er en flott løsning for å legge til GPS-navigasjon, ekkolodd, og selv radar på båten. Denne kompakte, men funksjonsrike skjermen er perfekt for mindre sportsbåter, fritidsbåter og midtkonsoller. Trådløs tilkobling til smarttelefoner.

Før fra 9.375,-

Nå fra 8.789,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
000-14448-001 SIMRAD GO7 XSR U/svinger 8.789,-

- 6%

000-14446-001 Simrad GO7 XSR med HDI hekksvinger 9.726,-

- 6%

000-14839-001 Simrad GO7 XSR med Active Imaging 3in1 hekksvinger 11.042,-

- 6%

KLikk på link for å velge c-map kart.

https://www.hocom.no/p/17670/c-map-discover

Få mer ut av hver eneste dag på vannet

Simrad GO-serien er utformet for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden i båten og er perfekt tilleggsutstyr til mindre sportsbåter, fritidsbåter og midtkonsoller. Bak hver klare berøringsskjerm i GO-serien ligger en innebygd GPS-mottaker, et ekkolodd, trådløs tilkobling og nettverkstilkobling etter bransjestandarden NMEA 2000®. Naviger, koble til mobile enheter, styr tilbehør som integrert stereo og velg fra en rekke innebygde ekkoloddteknologier for å cruise med selvtillit eller fiske som en profesjonell. Radarkompatibilitet – tilgjengelig på GO7 og nyere – tilbyr ekstra sikkerhet og ekkolodd-funksjonalitet mens du er ute med båten.

Flerberøringsskjerm for intuitiv styring i nettbrett-stil

GO-serien tilbyr ekte brukervennlighet, og med en intuitiv berøringsskjerm kontrollerer du smarttelefoner og nettbrett på en måte som føles velkjent for kunden. Du kan tilpasse Hjem-skjermvinduet med de funksjonene du bruker mest, slik at du umiddelbart kan se alt du trenger, på skjermen ved hjelp av justerbare visninger av delt skjerm. Marker veipunkter på kart med et trykk, og enkelt tilordne forståelige navn og symboler som gjør dem lett å finne når du planlegger din neste reise.

Kartplotter med innebygd GPS hjelper deg med å holde deg på rett kurs

Alle skjermene i GO-serien er en funksjonsrik kartplotter med innebygd GPS-mottaker. Velg fra et bredt utvalg av kart tilgjengelig fra C-MAP og andre leverandører, for å best dekke ditt lokale område og favorittferiemål. Du kan til og med bruke avanserte kart-spesifikke funksjoner som C-MAP Easy Routing for å gjøre planleggingen av neste tur på vannet så enkelt som å planlegge en biltur.

Trådløs og kablet tilkobling tar skjermvisningen ut av rorhuset

Innebygd trådløs tilkobling speiler skjermen til en kompatibel smarttelefon eller et nettbrett. Få umiddelbar tilgang til radar, kart og andre funksjoner fra hvor som helst ombord. Trådløs tilkobling muliggjør også enkle programvareoppdateringer via ethvert trådløst tilgangspunkt. NMEA 2000®-tilkobling av bransjestandard tilbyr et bredt utvalg av alternativer for utvidelse og integrering: overvåk båtens motorytelse og drivstoffeffektivitet, styr båten med Simrad-autopiloten, eller styr underholdningssystemet ombord fra GO-skjermen din.

Active Imaging 3-in-1 Sonar

Se strukturer og skjulesteder med raffinerte detaljer på et nytt nivå og på en rekkevidde som ikke kan oppnås med annen teknologi for strukturvisning, med Active Imaging™-3-i-1-ekkoloddet med CHIRP, SideScan, DownScan og FishReveal™. Active Imagings klarhet, målseparasjon og detaljer hjelper deg med å finne mer fisk ved å gjøre det enklere å identifisere strukturer der det finnes fisk, for eksempel områder med steiner, rev, tang og forsenkninger på en lengre avstand fra båten. Få det beste fra CHIRP-ekkolodd og DownScan på én skjerm med den eksklusive FishReveal™ Smart fiskevisning som hjelper deg med å finne fisk i strukturer og skjulesteder på svært detaljerte DownScan bilder.

Turn-your-display-into-a-fishfinder.png

Gjør skjermen om til visning av ekkolodd

Legg til en ekkoloddsvinger (selges separat), så kan skjermen i GO-serien fungere som et effektivt ekkolodd, komplett med CHIRP-teknologi for tydelig påvisning av fisk gjennom hele vannsøylen. Velg fra et utvalg av alternativer som passer til din båt, fra kostnadseffektiv CHIRP, eller tradisjonelle svingere for en klassisk ekkoloddvisning, til StructureScan® HD-bildekvalitet for en fotoaktig strukturvisning av fisk under og rundt båten.

Transducer-Options-HDI-Skimmer-transducer-finds-fish-and-tracks-depth.png

HDI Skimmer®-svingeren finner fisk og sporer dybde

En akterspeilmontert HDI Skimmer®-svinger tilbyr ekkolodd for fritidsfiskere og er en enkel måte for motorbåtentusiaster å holde et øye med dybde på. CHIRP-teknologi gir tydelig visning av fisk i hele vannsøylen, mens DownScan Imaging™-ekkoloddet oppretter en fotoaktig strukturvisning av fisk under båten. FishReveal™-teknologi kombinerer disse to spesialiserte visningene i ett enkelt, krystallklart bilde av fisk og struktur.

totalscan.png

TotalScan™-svinger

TotalScan™ er en alt-i-ett-svinger som passer til etablerte bredbånds- og CHIRP-ekkolodd med StructureScan® HD- og DownScan Imaging™-teknologi, noe som gjør det mulig å spore fisk og søke etter strukturer med fisk med den samme svingeren.

Radaralternativer

Radar-støtte gir en tryggere opplevelse på vannet og mer produktiv fiske
Skjermene GO7 XSR, GO9 XSE og GO12 XSE har plug-and-play-tilkobling til Simrads radarløsninger for motorbåter i alle størrelser, inkludert de minste RIB-er og passbåter. Legg til et Broadband 3G™-, Broadband 4G™-, eller Halo™ Pulse Compression-radarsystem for å cruise trygt gjennom overfylte havner, navigere sikkert ved dårlig sikt, holde et øye med uvær på avstand, og til og med finne flokker med fugler som spiser, noe som tyder på en god fiskeplass.

Nøkkelfunksjoner

  • Bredformatskjerm med lys LED-bakgrunnsbelysning
  • Brukervennlig berøringsskjermkontroll i nettbrett-stil
  • Kompatibel med bredbånd 3G™/4G™- og Halo™-radarer (GO7 og nyere)
  • Støtter et stort utvalg av kart fra C-MAP med mer
  • Vis og betjen skjermen fra en kompatibel smarttelefon eller et nettbrett
  • Innebygd støtte for CHIRP-ekkolodd, StructureScan® HD-bildebehandling, eller ForwardScan™-ekkolodd: Bare legg til en kompatibel svinger
  • Fungerer med WM-3 SiriusXM-satellittværmodulen (GO7 og nyere, kun Nord-Amerika)

Precision-9-kompass

Precision-9-kompasset sørger for nøyaktig informasjon om kurs og svinghastighet gjennom en NMEA 2000®-kabel til autopiloter, radarer og navigasjonssystemer fra Simrad.
9.234,-
Precision-9-kompass

Anode Suzuki 70-90-115-140 CV

Sink for Suzuki 70-90-115-140 CV.
279,-
Anode Suzuki 70-90-115-140 CV

Simrad RS20S fastmontert VHF med DSC og GPS

Vær trygg og hold kontakten med denne pålitelige DSC-godkjente VHF-radioen i klasse D med integrert GPS-mottaker. RS20S er allsidig og passer perfekt til en rekke båttyper, fra små RIB-er til store cruisebåter.
4.628,-
Simrad RS20S fastmontert VHF med DSC og GPS
Solution by DOTS as | Powered by Flexis